ZIUA PORȚILOR DESCHISE la Continental Anvelope Timișoara

Continental Tires

23 iunie 2018

Timișorenii sunt așteptați la Ziua Porților Deschise la fabrica de anvelope a Continental din Timișoara cu multe activități pentru copii și părinți, deopotrivă. Evenimentul organizat sâmbătă, 23 iunie 2018, între orele 11 și 16, este unul dintre cele mai ofertante de până acum.

Turul ghidat rămâne și în acest an activitatea centrală a Zilei Porților Deschise, vizitatorii putând afla cum sunt produse anvelopele Continental, de la amestecarea cauciucului și până la ultimele verificări înainte de livrarea către clienții finali.

Pentru pasionații de mașini, angajații Continental au pregătit demonstrații de frânare cu anvelopele Continental în mediul uscat sau umed și o expoziție cu mașini de show furnizate de dealerii auto parteneri.

Și pentru că siguranța rutieră este extrem de importantă pentru Continental, șoferii vor primi informații despre conducerea defensivă de la trainerii Academiei Titi Aur și vor putea testa gratuit simulatoarele de impact frontal și răsturnare.

Persoanele interesate de un loc de muncă în cadrul fabricii sunt așteptate în zona dedicată recrutării unde pot afla care sunt oportunitățile oferite acum de companie și unde pot trece prin experiența simulării unui interviu de angajare într-un cadru informal.

În plus, aceștia se pot înscrie la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu un angajat Continental de pe o poziție similară cu cea de care sunt interesați pentru a afla toate amănuntele specifice ale muncii în cadrul companiei.

Familiile cu copii vor avea la dispoziție un loc de joacă special amenajat pentru cei mici dar și activități educative și amuzante dedicate.

Despre Continental Anvelope Timișoara

Continental Anvelope Timișoara este parte a grupului Continental și este prezentă în Timișoara din anul 1998, iar prima anvelopă a fost produsă în octombrie, 2000.

Continental Anvelope Timisoara

Compania investește constant în tehnologie pentru îmbunătățirea calității proceselor și produselor sale. În plus, compania se implică permanent în dezvoltarea de noi tehnologii de protecție a mediului, precum și de ergonomie.

În cei 18 ani de activitate la Timișoara, Continental a investit peste 460 de milioane de euro în fabrica sa de anvelope și a creat peste 2.500 de locuri de muncă. Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat, până în prezent, 200 de milioane de anvelope clienților din Europa și din întreaga lume.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.