Timpress, editorul cotidianului „Renaşterea bănăţeană”, lider în Timiş! Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor a recompensat cele mai performante companii

topul firmelor 1

Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2018 a recompensat, vineri seara, cu trofee, premii de excelenţă şi alte distincţii cele mai performante companii din această parte de ţară, pe baza rezultatelor financiare din anul precedent.

Festivitatea, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş, a reunit aproape 900 de invitaţi în sala polivalentă a Centrului Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT).

Organizat pe baza unei metodologii unitare la nivel național, Topul Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2018 a luat în calcul 10.232 de societăţi timişene care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, din totalul de 31.118 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar al anului precedent.

Pentru rigoare, în top sunt admişi doar operatorii economici care îndeplinesc simultan câteva condiții cu privire la datele de bilanț: profit din exploatare pozitivă și cifră de afaceri de minimum 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și de cel puţin 250.000 de lei, în cazul celorlalte categorii.

Astfel, un număr de 1.814 firme au izbutit, conform criteriilor de departajare, să se claseze pe unul dintre primele trei locuri, în topul organizat pe domeniile de activitate cercetare-dezvoltare, high-tech, industrie, agricultură, silvicultură, pescuit, construcții, servicii, comerț, turism, dar şi pe 251 de grupe stabilite conform Codului activităţilor din Economia Naţională (CAEN),  precum şi pe cinci clase de mărime.

Timpress SA, compania care produce cotidianul „Renaşterea bănăţeană”, şi-a confirmat o dată în plus, pe baza rezultatelor economice din 2018, poziţia de lider de necontestat pe segmentul activităţilor de editare a ziarelor, la nivelul judeţului Timiş.

topul firmelor 2

Notabilă este, de asemenea, premierea cu trofee speciale, în cadrul festiv de la CRAFT,  a trei organizaţii care au bifat 25 de ani de realizări deosebite, fiind vorba despre companiile Maxagro şi Euroccoper, alături de Studioul teritorial TVR Timișoara. Clasarea pe unul dintre primele trei locuri în Top în ultimii șapte ani, pe segmentul de activitate specific, a adus Trofeul de Excelenţă pentru 212 firme.

Ca la fiecare ediție, CCIA Timiș a acordat, în cadrul galei de vineri, premii și distincții speciale unor societăţi, asociații și instituții, pentru momente aniversare și pentru realizări de excepție în domeniile lor de activitate.

Ceremonia de premiere a celor mai merituase firme din judeţul Timiş a fost urmată de un dineu și de o serată prezentată de jurnalistul Andrei Boroşovici, directorul TVR Timişoara, programul cuprinzând momente artistice de excepție, cu recitalurile muzicale trupelor Brio Sonores şi The Different Class, precum şi reprezentaţii de dans sportiv.

Foto: Constantin Duma


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.