McDonald’s a deschis un nou restaurant Drive-Thru în Timiș, la Dumbrăvița

McDonald’s a deschis un nou restaurant Drive-Thru în Timiș, la Dumbrăvița

McDonald’s a deschis un nou restaurant Drive-Thru în Timiș, la Dumbrăvița

Expansiunea McDonald’s în România continuă cu al cincilea restaurant din județul Timiș și primul în afara Timișoarei, la Dumbrăvița. Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante cu servire rapidă, a deschis astăzi, 9 iunie, noul restaurant McDonald’s Drive-Thru în comuna Dumbrăvița, pe Strada Conac, la intersecție cu Strada Barcelona, marcând astfel prima inaugurare pentru companie în anul 2023.

O investiție importantă pentru comunitatea locală

Investiția s-a ridicat la aproximativ 12 milioane de lei și a generat 60 de noi locuri de muncă, ca parte a angajamentului McDonald’s de a se implica în comunitățile din care face parte și de a oferi atât servicii de calitate, cât și oportunități de carieră. „Suntem bucuroși să inaugurăm un nou restaurant McDonald’s, la Dumbrăvița. Este o investiție importantă, care ne aduce mai aproape de mulți consumatori din regiune și prin care susținem economia locală. Și suntem entuziasmați pentru viitor. Vom continua să inaugurăm restaurante moderne și să le oferim clienților noștri servicii și experiențe la cele mai înalte standarde.”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

Pachet complet de servicii McDonalds: Drive-Thru, McDelivery & McCafé

Pe lângă oportunitățile de carieră create, comunitatea locală se va bucura de produse proaspete și de calitate, pregătite și servite cu cea mai mare grijă, de o echipă profesionistă. Locuitorii din Dumbrăvița și din împrejurimi vor beneficia atât de linie de Drive-Thru și livrare prin McDelivery, cât și de gama completă de băuturi și deserturi McCafé. Iar spațiul este unul generos. Restaurantul are o suprafață de 148 mp, cu o capacitate totală de peste 160 de locuri, la interior și pe terasă, și este dotat cu toate facilitățile și dotările specifice restaurantelor McDonald’s.

Tehnologii moderne, pentru o experiență mai rapidă și plăcută

Restaurantul dispune de tehnologii moderne intuitive și practice, de la afișajul digital al produselor, disponibil în restaurant și pe aleea de Drive-Thru, până la kioskurile digitale de comandă, concepute pentru mai multă fluiditate și ușurință în plasarea comenzilor. Folosind kioskurile, clienții pot comanda mai simplu și mai rapid și pot achita produsele fie contactless, cu telefonul mobil sau cardul bancar, fie cash, la counter. Suplimentar, prin scanarea codului QR din aplicația McDonald’s, utilizatorii pot acumula puncte de loialitate, pentru a beneficia apoi de promoții și oferte speciale.

Clienții sunt așteptați de luni până duminică, între orele 07:00 – 24:00 și non stop, pe linia de drive, să savureze produsele McDonald’s preferate în noul restaurant din Dumbrăvița!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.