Un timișorean, președinte al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România

petrisor laurentiu tuca

Petrișor Laurențiu Țucă, fostul președinte al Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara (LSFMT), a fost ales ca noul președinte al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Petrișor a fost ales să conducă ANOSR în cadrul Forumului Organizațiilor Studențești din România care a avut la Baia Mare.

Acesta a intrat în lumea voluntariatului încă din anul I de facultate, fiind ales coordonatorul departamentului de Relații Publice și IT la scurt timp după ce a fost acceptat în LSFMT.

NU UITAŢI! Ziarul tipărit „Renașterea bănățeană” de sâmbătă, 18 august, va conţine, ca fiecare ediţie de sâmbătă, o pagină dedicată pasionaţilor de rebusuri şi integrame! Îl puteţi cumpăra de la chioşcurile din Timişoara şi din judeţ.

Pasionat de reprezentarea studențească și apărarea drepturilor studenților, Petrișor a devenit student senator în Senatul Universității Politehnica Timișoara și, în același timp coordonator al departamentului de Relații Interne și Internaționale al Ligii.

Drumul lui Petrișor nu se oprește aici. Cunoștințele dobândite de către acesta în LSFMT și strategia adoptată pentru binele organizației l-au determinat să continue să se implice în reprezentarea studențească, de data aceasta la un nivel mai înalt.

Astfel, devine vice-Președinte Relații Interne al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Pe parcursul mandatului său și în trecut, ANOSR a reprezentat studenții din România cu succes, câteva reușite ale federației fiind gratuitatea trenurilor pentru studenți și campania ”Casă, nu doar cămin” prin care a fost cerută dublarea subvențiilor pentru căminele și cantinele studențești din țară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *