Important pentru tiriştii care tranzitează Punctul de Frontieră Nădlac 2 de pe autostrada A1

Atenționare de călătorie în Ungaria, pe perioada Paștelui Catolic. Autovehiculele supuse restricțiilor

Important pentru tiriştii care tranzitează Punctul de Frontieră Nădlac 2 de pe autostrada A1

Timp de o lună, în Punctul de Frontieră Nădlac 2 de pe autostrada A1 este în perioada de calibrare și îmbunătățire a algoritmilor de selectare un sistem nou de preselectare al autocamioanelor pe o a treia bandă, pe sensul de ieșire din țară.

„Sistemul constă în preselectarea traficului, în funcție de numărul de axe și greutatea tirurilor, și dirijarea circulației pe banda deschisă suplimentar în ACI Nădlac 2, sensul de ieșire.

Cu ajutorul unor senzori de cântărire dinamică, montați pe sectorul de autostradă înainte de vama Nădlac 2, se determină tonajul tirurilor și, ulterior, la intrarea în terminal, sunt direcționate, prin mesaje afișate pe un ecran, către cele trei benzi.

CITEŞTE ŞI: Sindicaliștii din Primăria Timișoara solicită includerea în buget a tuturor drepturilor bănești ce se cuvin angajaților

Pentru ca traficul să fie fluent pe această nouă bandă, șoferii trebuie să respecte indicațiile de pe panoul cu mesaje variabile și să se asigure că au rovinietele valabile.

Banda a treia va fi deschisă în momentele cu activitate intensă în punctul de frontieră Nădlac 2, sensul de ieșire din țară”, a transmis DRDP Timişoara.

Foto: DRDP Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *