Cu USR Timiș jucăm ”la perete”

Cu USR Timiș jucăm ”la perete”

Cu USR Timiș jucăm ”la perete”

USR Timiș promovează un nou mod de a face politică. Asta este un lucru care reiese tot mai clar din acțiunile filialei, o manieră proprie a cărei paternitate USR Timiș și-o poate asuma fără nici o grijă.

Recenta postare de pe pagina de socializare a filailei, generată de condamnarea definitivă a lui Ionuț Nasleu (ce-o avea fapta acestuia cu viziunea USR e o himeră) ne arată cât de detașați sunt oamenii lui Dominic Fritz de ceea ce se întâmplă de când au preluat puterea locală:

”Micii feudali din Primăria Timișoara și din instituțiile subordonate acesteia nu mai au parte de privilegiile cu care s-au obișnuit datorită managementului modern și modului de recrutare prin concursuri reale”.

Așadar, după ce spațiul public a fost sufocat în ultimii doi ani de concursurile suspecte organizate de șefii din USR Timiș (unele anulate chiar în instanță), filiala vine și susține exact contrariul, vorbind de funie în casa spânzuratului!

CITEȘTE ȘI: Timișoreanul Vlad Oros, medalie de aur la Olimpiada Internațională de Fizică! Echipa României, locul 2 mondial

Trebuie să recunoaștem, este un mod original de a face politică și l-ar putea prelua și alte structuri: guvernul să spună că avem prețuri mici, federația de fotbal, că putem bate Brazilia și la ora trei noaptea sau cei cu pensiii speciale să se plângă în ce mizerie trăiesc.

Este posibil ca la un anumit segment al populației chiar să prindă o asemenea abordare originală, una care duce ”miserupismul” la rangul de cea mai înaltă virtute.

”Comentați, băieți, comentați, că noi le știm pe-ale noastre” este principiul după care se ghidează oamenii lui Dominic Fritz, imuni la toate reacțiile din jur.

Asistăm, iată, la un fenomen foarte interesant, în care orice s-ar prezenta în spațiul public despre USR, reacția este aceeași. Practic, jucăm ”la perete”, iar ăsta chiar este un concurs real.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cu USR Timiș jucăm ”la perete”

  1. Fatarnici, insensibili, numai dupa interesul lor ! …..si astia !
    Pot sa continui pe multe pagini cu epitetele care ii caracterizeaza.
    Dar, ce sa ne mai miram ?
    Sunt exponentul fidel al majoritatii societatii romanesti !

  2. Domnule Florescu, felicitări, ați pus punctul pe i cu jocul la perete ! Cu USR, mai ales cu cei din Timișoara, ar trebui să practicăm un joc la perete consacrat de 33 de ani, dar nu la orice perete ci la un anumit perete de la Tîrgoviște, consacrat din decembrie 89. Pentru altceva nu sînt buni și se pare că altă posibilitate să scăpăm de ei nu prea avem, așadar, la peretele de la Tîrgoviște cu ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *