„Leii” mici, o victorie şi două eşecuri

"Leii" mici, o victorie şi două eşecuri

„Leii” mici, o victorie şi două eşecuri. Baschetbaliştii sub 18 ani de la SCM OHMA Timişoara au încheiat turneul 5 al categoriei lor de vârstă cu o victorie şi două înfrângeri. Competiţia a fost organizată în weekend la sala „Constantin Jude” (cinci meciuri) şi la sala „Prof. Mircea Albu” (o partidă).

Lipsită de aportul lui Şerban Horga (accidentat la mâna dreaptă la turneul din capitală al formaţiei U15), jucător aflat şi în lotul prim-divizionarei de seniori, echipa antrenată de Radenko Toroman a fost învinsă la mare luptă în primele două dueluri.

A fost 54-67 cu ABC Laguna Bucureşti, 47-53 cu ACS Pro Basketball Group şi 70-44 cu CSŞ Unirea StoMart Iaşi.

În fiecare meci, cel mai bun marcator în alb-violet a fost Şerban Moldt (16p, 17p, 23p).

Lotul pe care l-a avut la dispoziţie antrenorul Radenko Toroman a fost alcătuit din următorii jucători: Roland Stanciu, Şerban Moldt, Rareş Ciocloda, Victor Popovici, Alexandru Jurca, Alexandru Babău, Lucian Burnar, Paul Hanea, Alexandru Bălaşa-Vîrzob, Mark Bot, Sebastian Olah, Raul Jurchescu, Adonis Goagără.

În grupa a VI-a din faza a treia a Campionatului Naţional U18, SCM OHMA Timişoara ocupă locul al treilea, cu patru puncte, după ABC Laguna Bucureşti (6p) şi ACS Pro Basketball Group Bucureşti (5p), devansând-o pe CSŞ Unirea StoMart Iaşi (3p).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *