Scaune stomatologice pentru două școli din Timișoara

Scaune stomatologice pentru două școli din Timișoara

Au ajuns la Timișoara primele scaune stomatologice, destinate pentru școlile gimnaziale nr. 1 și nr. 15 din cartierele Fratelia și Fabric,  unde învață sute de copii. În curând,  ei vor putea merge la dentist chiar în școala lor, datorită  unui proiect de readucere a serviciilor stomatologice în școlile Timișoarei.

Totul a fost posibil datorită unui efort colectiv al consilierului local USR Răzvan Stana, al Primăriei Timișoara, serviciului de Medicină Școlară, Inspectoratului Școlar Județean Timiș și al Colegiului Medicilor Stomatologici din Timiș, fiind un exemplu de colaborare între legislativ și instituțiile executive din Timișoara și Timiș.

De ani buni,  în școlile din Timișoara nu mai existau cabinete stomatologice pentru copii. Scaunele stomatologice ajunse de curând la Școala Gimnazială nr. 1 şi Școala Gimnazială nr. 15 vor fi integrate într-un proiect de educație sanitară stomatologică, la care vor putea participa și copii din alte școli,  astfel încât numărul beneficiarilor de tratamente stomatologice să crească.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *