Personalul medical, onorat la meciuri de baschet. SCM Timișoara, inițiativă de suflet pentru cei din linia întâi

sala Constantin Jude

„Leii” din Banat vor reveni săptămâna viitoare pe parchetul sălii „Constantin Jude” pentru restanța cu multipla campioană CSM CSU Oradea și pentru turneul 12 al Ligii Naționale de baschet masculin.

Inițiativa lipirii imaginilor cu suporteri pe scaune, de la precedenta competiție găzduită de orașul de pe Bega, rămâne și vine cu ceva în plus.

Mai exact, „leii” antrenați de Dragan Petricevici îi invită să „asiste” la meciuri și pe membrii personalului medical din Timișoara.

„V-am păstrat locul în tribună, iar pe cei care doresc să se alăture acum inițiativei noastre îi anunțăm că ne pot trimite poze, pe care le vom lipi pe scaune alături de cele primite la precedentul turneu pe care l-am organizat în capitala Banatului. De această dată venim cu ceva în plus, cu o invitație în specială pentru personalul medical. De mai bine de un an, cei din linia întâi luptă pentru binele nostru, iar acum vrem să luptăm și noi pentru ei, pe parchetul sălii noastre dragi. Așadar, fiecare suporter și prieten al clubului care dorește să <<aducă>> la meci un medic sau un alt membru al personalului medical este rugat să o facă în perioada următoare prin trimiterea unor poze cu acești eroi ai luptei împotriva pandemiei Covid-19. Le vom rezerva locuri speciale în tribună celor care fac tot posibilul ca noi să fim bine în această perioadă dificilă”, se arată într-un mesaj al secției de baschet din cadrul SCM Timișoara.

Programul meciurilor pe care „leii” din Banat le vor disputa în sala „Constantin Jude” este următorul:

– joi, 15 aprilie, ora 20:15: SCM Timișoara – CSM CSU Oradea (restanță);

– sâmbătă, 17 aprilie, ora 19:00: CSM VSKC Miercurea Ciuc – SCM Timișoara (turneul 12);

– duminică, 18 aprilie, ora 18:00: SCM Timișoara – CSM Focșani (turneul 12).

Până atunci, elevii lui Dragan Petricevici vor evolua la Oradea în cadrul turneului 11 al Ligii Naționale, unde vor da piept, în ordine, cu ABC Athletic Neptun Constanța (duminică, ora 17,15, Digi Sport) și CSO Voluntari (luni, ora 16, Digi Sport).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *