Cartier din Londra, evacuat din cauza unei maşini cu numere de Mehedinţi. Era să fie declanşată o alertă teroristă

masina roman londra

Un român a reuşit să evacueze un cartier întreg din Londra, după ce și-a parcat mașina. Poliţiştii au considerat că vehiculul este suspect şi era cât pe ce să fie declanşată o alertă teroristă.

Cartierul a fost evacuat după ce tânărul şi-a lăsat maşina, cu numere de Mehedinţi, parcată peste noapte, lângă gara East Croydon.

Automobilul lăsat nesupravegheat a fost catalogat drept suspect de către poliţia metropolitană.

Dis de dimineaţă, autorităţile au evacuat zona şi au trimis un robot care a provocat o explozie controlată.

CITEŞTE ŞI: Ne deranjează!

Când s-a întors la maşină, românul le-a explicat oamenilor legii că a făcut pană. Presa din Regat Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a scris, încă, că vehiculul ar fi furat.

Sursa a1.ro

Foto: Nick Edwards


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

20 thoughts on “Cartier din Londra, evacuat din cauza unei maşini cu numere de Mehedinţi. Era să fie declanşată o alertă teroristă

    1. Corect este „smecherii ” nu „jmecherii”.. si ,da, este cuvant inventat (modificat) in Oltenia dar de provenienta germana din perioada ocupatiei Habsburgice (vezi etimologia cuvintelor) 🙂 !

  1. Incultura,necivilizatia,nesimtirea,obraznicia si grobianismul oltenilor nu se dezmint niciunde pe planeta asta.
    Ei nu se suporta nici intre ei,dar miauna ca are ceva lumea cu ei….
    Rusine ba oltenilor…rusine!

    1. Prea civilizata traco-banateanca Bendis …daca i-mi indici si mie pagina din Dex unde aparea declinarea adjectivului „necivilizat” ca la incultura mea nu prea reusesc sa dau de varianta „necivilizatia” ! 🙂
      ..Si gresit …noi ne suportam intre noi …doar voi ne plictisiti de moarte ! 🙂

  2. Știți din ce se fac bombe nucleare? No’ vă spun…din olteni și moldoveni! Un ardelean trebuie doar să „scapăre” și explodează.

    1. Uite, si in bancuri sunt doar moldoveni, olteni si ardeleni (de banateni, dobrogeni si munteni nici nu se pomeneste ) ! Asta inseamna ca astia 3 sunt mai speciali …restul…neinteresanti 🙂 !
      Iar bancul era cam asa :
      Intrebare ” Din ce e facuta dinamita ?
      Raspuns ” Din 10 moldoveni care sunt prosti de bubuie si un oltean care e destept de scapara !”

      In bancul tau ardeleanul introdus fortat poate cel mult sa se „scapere” pe el ! Ha, ha !

  3. No, ce comentarii avem noi aici? Dă prost gust carevasăzică… Xenofobe de la unii care curăţă puşca şi vorbesc prostii… Banatul nu mai are nemţii pe care îi avea… nici ungurii şi nici slovacii ori sârbii ori bulgarii… ca să nu mai pomenim de evreii pe care îi avea. Lumea se schimbă şi nah, au venit în Banat moldovenii şi oltenii (N.B. Mehedinţi a fost vremelnic în Banat)… dar nu e bănăţean în spirit cel care vorbeşte şi gândeşte astfel… Putea la fel de bine să fie un bănăţean cu maşină înmatriculată în MH sau în Bulgaria. Sau oltean cu numere de Timiş…
    Fiecare pădure are uscăturile ei iar prostul nu-i prost destul dacă nu-i şi fudul…

  4. Chiar asa speriati sunt unii ca vederea unei masini cu numere straine declanseaza’ imediat alerte? Concret,ce a fost suspect? Asa putem si noi suspecta absolut orice.Cand fac cumparaturi in supermarket voi urmari cine nu cumpara parizer.S-ar putea sa ,bata la ochi’.Nu-i de glumit cu parizerul.

  5. Banatenii ! Mda… ! Calitati : lenti la minte, prosti, uraciosi (chiar si intre ei daramite cu altii), mandrii de istoria si provenienta lor (cum ar fi ca in mlastina unde actualmente este Timisoara au fost surghiunite toate scursurile Imperiului Habsburgic, hoti criminali, prostituate etc… dar heiii.. proveneau din civilizatia vestica ce naiba , nu?! 🙂 )
    Apropos de numere de inmatriculare : cand prin Oltenia ,cel putin, trece o masina cu numere de „CS” toti devin brusc foarte atenti la masina respectiva ( in special daca merge in fata ta ) ! Ai impresia ca absolut toti/toate conduc cu capul in punga iar termeni de genul „semnalizare” , „asigurare” , „viteza de deplasare”, „prioritate”, „cedeaza trecerea” etc le sunt complet straini ! Cred ca scoala de soferi o fac intre ei, cu vecinii, prietenii etc ca prea e o chestie endemica pe acolo !:) Aviz si celor cu masini de „GJ” ! Din fericire nu se departeaza prea mult cu masina de judetul lor (cu atat mai putin de tara) ca altfel ar aparea zilnic in presa din strainatate 🙂 ! Siii… by the way cum draq se face ca in mare parte din functiile de conducere din Banatul vostru (in special Timisoara) sunt o gramada de olteni (numai eu am vreo 7 -8 prieteni apropiati care sunt directori, manageri etc) ! Cred ca e o conditie obligatorie la concursuri sa fi din MH 🙂 ! L-am vazut si pe ala ” Un cetatean” care spune ” Sa fie clar.. MH e in Banat ! ” HA, HA, HA !!! Daca s-ar duce la Severin(Turnu nu Caras) si ar spune asta, ar pleca cu ochii negrii si cu chilotii in gura !!! Sincer, am apartamente si in Timisoara si in Severin si in Bucuresti ! Bineinteles in Timisoara si Bucuresti le inchiriez(in regim hotelier) dar de placut i-mi place sa stau in Severin ! E liniste, curatenie si macar ai ce vedea prin inprejurimi cand te plictisesti de asfalt si beton( mai dai o tura cu barca pe Dunare, un pescuit, o tura pe munti etc) ! Prin orasele din Banat ce draq sa fac ?! Asa ca baetii de la Banat ….stati calmi ca nu prea aveti cu ce va bate in piept ! Nici cu oltenii nu mi-e rusine dar pana la urma oricum suntem toti corcituri si amestecaturi ! De exemplu unul dintre bunicii mei era din Cernauti iar strabunica tataroaica din Crimeea iar celalt bunic din Valcea cu ceva radacini germane de prin partea Sibiului (poate oi fi ruda si cu Johannis..nu se stie:) )!
    …. Asa am ajuns eu oltean din MH…and I’m proud of this 🙂 !

  6. Mda .. la voi este invers : tragi apa iar din galgaiala apei in wc rezulta sunetul ” banatean ” 🙂 !
    Apropos… ” anglia” este nume propriu si se scrie cu initiala mare (ex. Anglia ) ca doar nu este „banat”, ” caresebesh”, langos (pardon…lugoj), „timisoara” si alte cele ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *