Ziua divorțului dintre timișoreanca Brigitte Sfăt și Ilie Năstase. Ce reproșuri i-a adus bruneta fostului tenismen, la tribunal

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au ajuns miercuri la tribunal, pentru procesul de divorț. Bruneta a făcut o scurtă declarație, în care a vorbit despre partaj.

CITEȘTE ȘI: Doi timișoreni, campioni mondiali la dans sportiv

În luna februarie a acestui an, Brigitte Sfăt a început procesul de divorț cu marele campion la tenis Ilie Năstase. Miercuri, 26 septembrie, cei doi au fost prezenți la tribunal, pentru finalizarea acestuia.

CITEȘTE ȘI: Programul Rabla pentru electrocasnice. Românii vor primi vouchere între 200 şi 400 lei pentru înlocuirea echipamentelor vechi

Potrivit spynews.ro, Ilie Năstase a ajuns primul la tribunal, însoțit de avocați, și a completat mai multe acte. De altfel, într-un interviu, Ilie Năstase a menționat că nu vrea să-i lase fostei partenere de viață nici măcar numele în urma divorțului.
Brigitte Sfăt a ajuns cu o jumătate de oră mai târziu decât soțul ei.

„Sunt fericită că sunt sănătoasă și sper că data viitoare când sunt pe un pat de spital să nu fiu singură ca data trecută. Nu știi ce îți rezervă viitorul. Trebuie doar să speri”, a declarat Brigitte Sfăt.
Bruneta a făcut și o scurtă declarație despre partaj.

„Cu sentimente așa și așa vin. N-am ce să regret nimic în viața asta. Surpriză, vedem dacă divorțăm azi. Nu există partaj”, a spus ea la Antena Stars, conform libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ziua divorțului dintre timișoreanca Brigitte Sfăt și Ilie Năstase. Ce reproșuri i-a adus bruneta fostului tenismen, la tribunal

Lasă un răspuns