Zile de coşmar pentru Brigitte Năstase. A ajuns pe mâna medicilor timişoreni

Ultimele zile au fost de coşmar pentru Brigitte Năstase (41 de ani), după ce pe piaţă au apărut mai multe informaţii care i-au dat viaţa peste cap.

A ieşit la iveală faptul că anul trecut l-a înşelat pe Ilie Năstase cu sportivul Cătălin Cazacu (33 de ani), fost concurent la “Exatlon” (Kanal D), dar au fost publicate, pe cancan.ro, şi fotografii cu ea goală, în baia personală, poze incendiare pe care i le-ar fi trimis amantului.

CITEŞTE ŞI: Bănățeanul Cristi Chivu, antrenor la Inter Milano

Toate acestea au făcut-o să clacheze şi să ajungă la un spital din Timişoara, anunţând şi pe Facebook că starea ei de sănătate este precară.

“În momentul de faţă sunt profund afectată de reaua credinţă şi de răutatea oamenilor, acest lucru tulburându-mi starea de sănătate”, a scris Brigitte pe 13 iulie.

Între timp, Ilie Năstase (72 de ani), soţul înşelat, s-a distrat la mare, în Mamaia, iar Brigitte s-a recuperat după anxietate şi şocurile emoţionale suferite.

Iată că azi, 17 iulie, bruneta şi-a vărsat toţi nervii la sala de sport, unde a tras din greu şi pentru a se deconecta de probleme, şi pentru a se menţine în formă. Mai mult, afacerista a pus pe Instagram şi o fotografie cu ea în costumul de sport, promovând o centură care subţiază silueta, scrie click.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Zile de coşmar pentru Brigitte Năstase. A ajuns pe mâna medicilor timişoreni

Lasă un răspuns