Voie-bună în Mehala

Evenimentul intitulat „Mehala, cartier multicultural” va avea loc mâine și duminică, în organizarea Primăriei Timișoara și a Casei de cultură a municipiului, în colaborare cu consiliul consultativ din zonă.

În perioada organizării evenimentelor va fi suspendat traficul rutier în zona Pieței Avram Iancu și pe străzile adiacente: Crișan (tronsonul cuprins între străzile Ioan Plavoșin și Vuk Karadjici) și Munteniei (tronsonul dintre străzile Samuil Sagovici și Cloșca).

Sărbătoarea măhălenților va începe de la ora 18, în ambele zile, iar programul artistic va fi susținut de orchestra „Timișoara Big Band”, formațiile „Pink” și „Szinkron”, orchestra ansamblului de cântece și dansuri sârbești „Kruna”, condusă de Ilia și Miodrag Grubacichi, cu soliștii vocali Nicoleta Vlasici, Kata Perinaț Grubacichi și Milana Seia Vesici. Vor mai încânta publicul Pera Todorovici și Iasmina Feniaț, împreună cu orchestra de tamburași „Virtuozii Banatului”, cu Petrică Moise, George Adam și Mariana Șușca, precum și Ansamblul folcloric „Timișul”, cu soliștii vocali Nicoleta Voica, Tiberiu Ceia, Doriana Talpeș și Ioan Surdu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns