Violetul se întoarce pe „Dan Păltinișanu“

După o mult prea îndelungată așteptare, suporterii formației care reprezintă Timișoara în prima ligă vor avea ocazia de a încuraja o echipă revenită la tradiționala cromatică polistă, echipamentul alb-violet fiind îmbrăcat din nou de jucătorii lui ACS Poli, cu prilejul amicalului de sâmbătă, cu prim-divizionara maghiară Bekescsaba Elöre.

De altfel, violetul va fi la el acasă pe „Dan Păltinișanu“, gruparea din Ungaria având aceleași culori ca gazdele meciului care pentru timișoreni reprezintă ultimul test înaintea începerii sezonului 2015-2016 al Ligii I și, totodată, un bun prilej pentru microbiștii de pe Bega de a vedea la lucru noile achiziții ale lui Poli. Partida în care trupa lui Alexa va da replica formației nou-promovate în primul eșalon maghiar va avea fluierul de începere programat pentru ora 18,30, intrarea fiind liberă.

ACS Poli are marketing manager

Revenirea la culorile tradiționale nu este singura noutate pe care o anunță clubul bănățean, decis să puncteze și la un capitol neglijat serios în ultima vreme, cel al marketingului.

Domeniu aducător de profit serios la marile cluburi ale Europei, marketingul a fost ca și inexistent în ultimii ani la ACS Poli, a cărui conducere s-a decis să acopere această lipsă, prin cooptarea unui nume nou în echipa managerială.

Se pare însă că gruparea susținută de autorități n-a găsit pe plan local o persoană competentă care să răspundă cerințelor funcției, anunțând în schimb că, începând de ieri, „domnul Radu Birlică este noul Manager Marketing al clubului nostru. Dl. Birlică are o activitate consistentă în fotbalul nostru: a fost Manager Marketing la CS Concordia Chiajna (ianuarie 2010 – februarie 2013), Sales Manager la Dinamo București (martie 2013 – iunie 2014), Manager Marketing la Rapid București (octombrie 2014-februarie 2015), respectiv la Ceahlăul Piatra Neamț (februarie 2015 – iunie 2015)“.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Violetul se întoarce pe „Dan Păltinișanu“

  1. DulmBirlica a cam umblat din club in club si la ultima echipa careva retrogradat.
    Oare in Timisoara nu s-a gasit un localnic pe aceasta functie?Iar se lucreaza ca pe
    vremea lui Iancu?

Lasă un răspuns