VIDEO | Un nou caz revoltător. Un copil, bătut de alți adolescenți

Un nou filmuleț în care doi băieți și o fată, toți minori, îl lovesc cu pumnii și picioarele, îl scuipă și îl înjură pe un alt băiat, a apărut, marți, 8 septembrie, pe o rețea de socializare.

Scena se petrece tot în orașul Tg. Jiu, într-un gang din spatele unui bloc și este filmată de o persoană din grup, informează Gorj Online.

Continuă să apară imagini șocante cu scene violente între copii din orașul Tg. Jiu, județul Gorj, după ce mai mulți minori au fost implicați în două episoade de o violență uluitoare, la finele săptămânii trecute.

Una dintre agresoare, o fată de 14 ani, din Tg. Jiu, a fost reținută, luni, 7 septembrie, pentru 24 de ore, de către Poliție, cu încuviințarea procurorilor și apoi plasată sub control judiciar, într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tâlhărie. După numai o zi, marți, 8 septembrie, pe rețelele sociale a apărut un alt filmuleț în care trei adolescenți, doi băieți și o fată, îl lovesc cu pumnii și picioarele, în timp ce îl scuipă și îl înjură pe un alt minor. Copilul începe prin a cere scuze, însă tot e “pedepsit”.

“Îmi cer scuze, mânca-ți-aș… de barosan, de șmecher”, spune băiatul agresat.

“Dar nu așa, că ne iei la mișto”, îi transmite fata din grup. După ce copilul spune “am zis că vorbim frumos”, un băiat în hanorac îl lovește violent cu pumnul. Urmează o ploaie de lovituri. Se pare că băiatul agresat ar fi făcut unele postări pe Instagram care l-au deranjat pe unul dintre bătăuși.

Pe imagini, se poate observa cu băiatul este lovit cu pumnii în burtă și de o fată care asistase până atunci la episodul violent. Imaginile au fost făcute publice de o tânără din Tg. Jiu care s-a declarat contrariată de apucăturile violente ale unor minori: “Acești copii nu o să înțeleagă niciodată să se oprească din a lovi pe alții.

Profită mereu că acea persoană e mai slabă de caracter, cât și la fizic”. “Părerea mea este că acești agresori au foarte multe frustrări, nu sunt ascultați și de aceea ajung să agreseze copii mai mici. De ce copii mai mici? Pentru că atâta pot, atâta îndrăznesc.

Atât fetele, cât și băieții se cred mult mai interesanți dacă-i lovesc pe alții, dar după ce își fac ei singuri probleme, apar scuzele și regretele care nu mai au niciun folos, fiindcă deja acel copil a fost agresat, traumatizat și probabil stă mereu cu frica de a ieși din casă sau de a vorbi ca nu cumva sa fie lovit din nou”, spune cea care a postat filmulețul.

Fenomenul “bullying” capătă valențe îngrijorătoare. Pe 8 septembrie, au fost publicate imagini cu o adolescentă de 16 ani, din Deva, lovită cu brutalitate de o fată de 13 ani, scrie libertatea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “VIDEO | Un nou caz revoltător. Un copil, bătut de alți adolescenți

Lasă un răspuns