Video intim cu Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton! A fost postat pe internet de un hacker

Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton încearcă să șteargă de pe internet un video intim în care apar. Un hacker a intrat în posesia mai multor fotografii și video din intimitatea celor doi, iar unul dintre ele a fost deja postat.

Nicole încearcă să afle cum au ajuns aceste imagini la hacker, pentru că ele se aflau în fostul său telefon. Cântăreața crede că i-a fost spart contul de cloud, acolo unde avea stocate aceste amintiri. În video postat pe internet, Nicole și Lewis se aflau în pat și se alintau, dar nu există scene explicite.

Totuși, Nicole se teme că alte video din intimitatea sa vor fi făcute publice. Potrivit The Sun, videoclipul intim a fost vizionat de peste 200.000 de ori în prima noapte de când a fost urcat pe internet. Cântăreața încearcă să afle cine i-a furat imaginile din cloud și cum poate opri difuzarea lor. Momentan, Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton nu au făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect.

Nicole și Lewis au avut o relație tumultoasă, presărată cu multe despărțiri și împăcări. S-au cunoscut în 2007 la Munchen, la MTV Video Music Awards. S-au despărțit în februarie 2015, după ce Nicole ar fi dat de înțeles că Lewis a înșelat-o. În 2016, Nicole Scherzinger a confirmat că formează un cuplu cu tenismenul Grigor Dimitrov.

S-au cunoscut în 2015 la Australian Open, imediat după ce Nicole a terminat-o cu Lewis Hamilton, după şapte ani de relație. Înainte de Nicole Scherzinger, Grigor a mai avut relaţii cu Serena Williams în 2012 şi cu Maria Sharapova. De altfel, cu tenismena din Rusia a avut o relaţie de doi ani. La sfîrșitul lunii ianuarie din 2019, Nicole s-ar fi despărțit de Grigor Dimitrov, scrie profm.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns