VIDEO! Groparul Timişoarei, „premiat“ cu un meci de Liga Campionilor

Putem căuta cât vrem în nomenclatorul meseriilor, nu vom găsi o ocupație în care, după ce ai greșit grav la serviciu, să fii recompensat cu o primă frumușică. În fotbal și, mai exact, în arbitraj, acest lucru este perfect posibil. Pe cine interesează că a omorât-o cu zile, cât ar fi el de doctor, pe ACS Poli, acordând un penalty existent doar în mintea și privirea arădeanului?

Ovidiu Hațegan, fluieraș de categorie Elite, cel mai bine plătit arbitru român la ora actuală, n-a fost suspendat, amendat, urechiat, avertizat, mustrat, în fine, vreo formă oarecare de penalizare sau măcar admonestare, ci defilează prin Europa, conducând marţi la centru partida Benfica Lisabona – Atletico Madrid din runda a şasea a fazei grupelor Ligii Campionilor, urmând a fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe și de arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu.

Pentru brigada din România, meciul de la Lisabona este al treilea oficiat în faza grupelor Ligii Campionilor, după Dinamo Zagreb – Arsenal şi Şahtior Doneţk – Malmö FF.

Firește, ne bucurăm că, după atâția ani de secetă, avem un arbitru de calibru, aflat în cărți și pentru Campionatul European de anul viitor, dar parcă ar fi fost normal să-și demonstreze valoarea și pe plan intern, nu numai în meciurile unde se fluieră pe bani mulți.

Altfel, nu ne rămâne decât să sperăm că Hațegan le vorbește în engleză studenților din anul doi de studiu de la Universitatea „Vasile Goldiș“ din Arad, acolo unde doctorul-arbitru este lector la cursurile de anatomie, mai bine decât a văzut pe românește, într-un anume meci din Liga I, de pe arena „Dan Păltinișanu“ din Timișoara.

Citeşte şi:

Ovidiu Haţegan, delegat la un meci de Liga Campionilor! Centralul român a comis o eroare uriaşă în meciul ACS Poli – Viitorul

 

Greşeşte acasă, dar merge în Champions League

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns