VIDEO – Explozie puternică la o piaţă de artificii: cel puţin 29 de morţi şi 72 de persoane rănite

O explozie în lanţ s-a produs, marţi seară, în cea mai cunoscută piaţă de artificii din oraşul Tultepec, situat la 40 de km de capitala Mexicului, ducând la moartea a cel puţin 29 de persoane şi la rănirea a peste 70. Explozia s-a transformat într-un nor de fum uriaş, relatează CNN.

O explozie în lanţ s-a produs, marţi seară, în cea mai cunoscută piaţă de artificii din nordul Ciudad de México, ducând la moartea a cel puţin 29 de persoane şi la rănirea a peste 70. Explozia s-a transformat într-un nor de fum uriaş.

72 de persoane au fost rănite, a declarat guvernatorul Statului Mexic.

Trei minori vor fi transferaţi la un spital din Galveston, Texas, pentru tratarea arsurilor extrem de grave după explozia din Tultepec, oraş aflat la aproximativ 40 de kilometri de Ciudad de México.

Cauza exploziei nu a fost stabilită încă.

Orăşelul Tultepec este cunoscut pentru industria sa priotehnică şi pentru piaţa San Pablito, extrem de populară în domeniul vânzării de artificii. Piaţa este de regulă extrem de aglomerată în timpul sărbătorilor localnicii mergând acolo pentru a-şi procura artificii pentru Crăciun şi Anul Nou.

Sursa: mediafax.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns