VIDEO! Bătaie ca-n filme, la 9.000 de metri altitudine. Protagoniştii sunt din România

Pasagerii unei curse Ryanair au avut parte de clipe groaznice acum câteva nopți în timp ce se aflau la 9.000 de metri altitudine.

Potrivit publicaţiei britanice The Sun, mai mulți pasageri de etnie romă au provocat o bătaie generală în în văzul tuturor pasagerilor, iar piloţii au luat decizia de a ateriza de urgență la Pisa, în Italia. Aeronava asigura o cursă între Bruxelles și Malta.

În timpul încăierărilor, o femeie în vârstă ar fi fost lovită în cap, iar o stewardesă a fost pălmuită.

„A fost îngrozitor. Încăierarea a durat atât de mult încât ne-am temut ca nu cumva cineva să încerce să deschidă ușile și să ne prăbușim“, a declarat un martor. Scandalul ar fi izbucnit după ce o femeie ar fi cerut să fie mutată de pe locul ei, deoarece ar fi fost lovită de un bărbat.

Conform TVR, unul dintre cei implicați în bătaie este un român dat în urmărire internațională pentru furt calificat în formă agravată şi conducerea unui vehicul fără permis. Acesta a fost reținut de carabinieri, iar acum, autorităţile române au fost contactate şi urmează să declanşeze procedura de extrădare. Zece persoane au fost implicate în altercaţia de la bordul cursei Ryanair, iar imaginile surprinse de un pasager arată că agresorul era în stare de ebrietate.

Sursa: stiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “VIDEO! Bătaie ca-n filme, la 9.000 de metri altitudine. Protagoniştii sunt din România

  1. Plingeti-i si dati-le drepturi … peste tot i-ati facut milionari iar FISC-ul nu a avaut curajul sa execute – Nu stiu de unde au bani de castele si masini, caci niciunul nu lucreaza, deci nu pot dovedi provenienta bunurilor, dar, ca la noi, la nimenia, statul isi face „datoria” doar fata de amaratul care nu si-a platit un rahat de amenda din 2011 (!!!!!) – MULTUMIM PARTIDULUI.

Lasă un răspuns