Victorie pentru o vacanţă liniştită

Rugbiştii timişoreni vor să rezolve sâmbătă ecuaţia calificării în play-off-ul preliminariilor Challenge Cup.

Pe stadionul „Dan Păltinişanu” vine Fiamme Oro Rugby Roma, o echipă mai slab cotată decât conaţionala Rovigo Delta, pe care elevii lui Grainger Heikell au învins-o sâmbăta trecută fără drept de apel, scor 45-13.

A treia reprezentaţie a campioanei României în competiţia europeană este programată cu începere de la ora 12,30, putând fi urmărită şi pe micile ecrane, la Digi Sport 1.

„Mai avem un singur pas spre o primăvară europeană. Sâmbătă jucăm cu Roma, iar dacă batem suntem calificaţi indiferent de rezultatul partidei pe care o vom disputa în luna ianuarie în Germania. Va fi o partidă mai dificilă decât cea cu Rovigo, pentru că Roma vine cu lecţia pregătită. În plus, pentru italieni este un meci de totul sau nimic”, a declarat, joi, vicepreşedintele grupării Timişoara Saracens, Duşan Filipaş.

„Este ultimul meci dintr-un sezon greu şi lung, pe care vrem să-l încheiem cu o victorie. Ultima impresie contează, vrem să avem sărbători liniştite”, a spus, la rândul său, antrenorul Grainger Heikell.

Căpitanul „sarazinilor” în partida de sâmbătă va fi Vasile Rus. Accidentaţi, Stelian Burcea şi Valentin Popîrlan vor rata duelul cu formaţia din capitala Italiei.

„Trebuie să câştigăm, vrem să mergem liniştiţi în vacanţă. Ne aşteptăm să fie un meci foarte dificil, dar vom da totul pentru a obţine victoria. Sper ca băieţii care îi înlocuiesc pe Burcea şi Popîrlan să fie la un nivel foarte bun. I-am studiat pe italieni, am avut o analiză video, sunt agresivi la sol, mai ales la grămezi spontane. Sperăm să nu ne surprindă cu nimic, suntem motivaţi să câştigăm fiecare joc”, a afirmat Vasile Rus.

Foto ADRIAN PÎCLIŞAN


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns