Unghiile decorate cu sigla PSD au făcut senzație. Omagiu neobișnuit adus la mitingul lui Dragnea |FOTO

Unghiile decorate cu sigla PSD au fost inventate de o susținătoare a social-democraților, special pentru mitingul de joi de la Iași. O femeie de afaceri din Vaslui a venit cu o cerere neobișnuită la un salon de înfrumusețare din oraș, iar angajata s-a conformat.

Susținătoare a partidului condus de Liviu Dragnea, vasluianca a cerut o ojă roșu aprins, iar apoi ca manichiurista să-i „graveze” cu alb, pe unghii, inițialele PSD, arată vremeanoua.ro. Chiar și cei trei trandafiri au încăput pe restul unghiilor, dar suprafața mică nu a permis desfășurarea actului artistic.

Angajata salonului s-a conformat cererii neobișnuite a clientei și i-a desenat pe unghiile rosii ca focul, niște trandafiri, dar si acronimele partidului lui Liviu Dragnea, PSD.

Mândră de rezultatul final, vasluianca – femeie de afaceri pe malul Prutului – a anunțat că va merge la miting și nu se va lăsa până când însuși președintele social-democraților va vedea ”omagiul” deosebit la care s-a gândit ea, în calitate de fană declarată, arată sursa citată, conform libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Unghiile decorate cu sigla PSD au făcut senzație. Omagiu neobișnuit adus la mitingul lui Dragnea |FOTO

  1. Mai bine cu unghii vopsite decat cu tatuaje, PSD-ul e la al patrulea nume dupa ’89, la o adica, cu putina vopsea, se decoreaza unghiile cu alta sigla.

Lasă un răspuns