Un timişorean a realizat un motor care anulează greutatea obiectelor. Inventatorul Puiu Câneparu a fost deja contactat de NASA

Motorul antigravitational

Antigravitaţia este socotită, de cea mai mare parte a mediilor ştiinţifice, drept pură ficţiune, fără şanse de aplicare în practică.


lepa 2CITEȘTE ȘI: Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş, s-a spânzurat în penitenciar

 


Un timişorean a avut, însă, cutezanţa de a sfida această opinie cvasigenerală şi a inventat un motor antigravitaţional! Este vorba despre inginerul Puiu Câneparu, care a conceput şi a adus în stadiul de model experimental dispozitivul capabil să anuleze forţa gravitaţiei.

CITEȘTE ȘI: Anchetă internă la Penitenciar după sinuciderea criminalului Ionel Marcel Lepa

Puiu Caneparu
Inventatorul Puiu Câneparu susţine că aparatul său e necostisitor, sigur şi uşor de exploatat

Partea extrem de stranie a acestei descoperiri este că inventatorul bănăţean nu s-a inspirat din lucrări ştiinţifice moderne, ci din relatări străvechi, din India antică, despre o forţă centrifugă capabilă să neutralizeze forţa gravitaţională!

CITEȘTE ȘI: Ipoteze pentru sinuciderea lui Marcel Lepa! Dumitru Coarnă: ‘A început să realizeze amploarea faptelor. Nu era deloc confortabil’

Inventatorul bănăţean a fost deja contactat de NASA

„Schema de principiu este un dispozitiv care, prin rotirea unor mase, la un anumit unghi şi o anumită turaţie, anulează sută la sută din greutatea maselor.


cristian amarieiCITEȘTE ȘI: Familia polițistului ucis va fi despăgubită cu 20.000 de euro

 


Am aplicat această metodă la proiectarea, experimentarea şi realizarea motorului antigravitaţional centrifugal.

Acesta foloseşte un motor electric clasic şi un sistem de antrenare pentru a roti greutăţile dispozitivului, generându-se o forţă centrifugă puternică. Astfel, greutăţile tind să plutească, anulându-se aproape total forţa gravitaţională a maselor rotite”, îşi descrie Puiu Câneparu invenţia.

După cum ne mărturiseşte, a fost deja contactat de NASA în legătură cu descoperirea sa.

Multiple aplicaţii şi avantaje în exploatare

După cum susţine inovatorul, motorul său antigravitaţional inerţial centrifugal poate echipa autovehicule, elicoptere, avioane, rachete sau drone, rezultând o reducere mare a consumului energetic, dar şi creşterea sarcinii utile a acestora.

schema motor mare
Schema dispozitivului pe care bănăţeanul e decis să-l realizeze şi care va putea anula o greutate de 50 de tone!

Construcţia simplă, întreţinerea necostisitoare, siguranţa mare – practic inexistenţa pericolului de foc sau de explozie în timpul funcţionării – zgomotul redus (cel mult zece decibeli), durata redusă, de doar câteva secunde, de la pornire până când devine operaţional şi neproducerea de turbulenţe sau curente de aer sunt cele mai importante atuuri ale angrenajului, în opinia inventatorului său.

Puiu Câneparu e decis, de altfel, să treacă la o nouă etapă: realizarea unui motor antigravitaţional mai mare, care va avea circa doi metri în diametru şi o înălţime de 1,8 metri, care va fi capabil să anuleze o greutate de 50 de tone!

Inovaţia sa, care ar putea revoluţiona tehnologia zilelor noastre, va putea fi admirată, deopotrivă de specialişti şi de publicul larg, între multe alte descoperiri tehnice, la Salonul de invenţii care se va desfăşura la Casa Tineretului din Timişoara, în perioada 12-14 iunie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

25 thoughts on “Un timişorean a realizat un motor care anulează greutatea obiectelor. Inventatorul Puiu Câneparu a fost deja contactat de NASA

  1. Domnule Caneparu ! Cu respectul cuvenit,va intreb; 1.Cunoasteti principiul regulatorului centrifugal ?Cand lucrati la Politehnica,la Atelier Scoala,ati cunoscut preocuparile,prof. stefan Varga de la Mecanisme?

  2. două chestii:rusii au prezentat cu mult timp in urma faptul ca o forta centrifuga anuleaza greutatea unui corp ..nu e ceva nou..si a doua :de poluare prin distorsionare gravitationala atunci cind asa ceva s ar realiza pe scară industrială,ce se stie?Ca si asa apar destule dereglari de vreme..:(((
    Asa ca,sa lasam NASA sa ii cumpere tăcerea si sa isi construiasca OZN ul militar in secret,ca deobicei…nu la scara industriala ca nu aduce bani in buzunarele corporatiilor…

  3. Din prima imagine, in afara de un motor actionat de un convertizor Omron vechi si doua piulite nu vad nimic concret. A descoperit si dl din imagine forta centripeta. Normal ca se ridica piulitele pe tije. El din convertizorul de frecventa realizeaza un echilibru intre forta gravitationala si forta centripeta. Dai viteza mai mare, urca piulitele, dai viteza mai mica – coboara. D-le inventator, acest principiu a fost teoretizat de Christiaan Huygens acum 400 de ani. Nimic nou sub soare….

  4. Unii ar nevoie de tratament pshihiatric, iar ziare „serioase” le publica ineptiile. Voi nu aveti nici un inginer serios (nu cu scoala facuta la ff) pe-acolo prin redactie la „Renasterea”? Sa intrebati un fizician, sau sa va amintiti orele de fizica elementara, deja ar fi prea frumos. Analfabetismul functional triumfa!

  5. Unii ar avea nevoie de tratament pshihiatric, iar ziare „serioase” le publica ineptiile. Voi nu aveti nici un inginer serios (nu cu scoala facuta la ff) pe-acolo prin redactie la „Renasterea”? Sa intrebati un fizician, sau sa va amintiti orele de fizica elementara, deja ar fi prea frumos. Analfabetismul functional triumfa!

  6. „Caneparu” e un nume sau e porecla. pentru ca ma duce gandul la „canepa indiana” care anuleaza greutatea unui corp dupa numai doua fumuri.

  7. Ori de câte ori un destept isi expune o idee ,apar o multime de inculti care o desfiinteaza zic ei, incultii! D-lor inculti când voi trãgeati chiulul la scoala,desteptii invatau si isi faceau temele.Asa caciocu’ mic!

    1. Du-te domnule SaBou la targul acela de ineptica si ia si un cantar de bucatarie cu dumneata. Pune rasnita aia pe cantar si roaga desteptul sa o porneasca si daca scade greutatea cu 10g trimite-l sa ia premiul Nobel!

  8. Si un clip unde ne arata cum face chestia asta?! Nema! Si eu pot sa zic ca am inventat teleportarea si sa mizgalesc o schta.

  9. Daca se ridica greutatile se anuleaza forta gravitationala (?) dar apare forta centrifuga ce actioneaza asupra obiectului. 😉

  10. De aia redactiile care se respecta au oameni dedicati pe anumite domenii. Ca, daca lasi un cofetar sa se ocupe de fizica, orice prostioara o sa i se para gaura in cer.

  11. Nimic nou sub Soare. Principiul anularii masei prin centrifugarea acesteia este vechi si simplu, si a fost chiar brevetat de un Roman de-al nostru prin 2000. Cautati WO 01/61189 A2 sau WO 01/61188 A3 pentru detalii, sau il gasiti aici: htt ps:// gofile. io/?c= ffF7Md

    1. BS (adica bullshit, adica spui prostii, mai citeste si matale ceva fizica). Masa nu se poate anula, e specifica fiecarui corp, in imponderabilitate sau gaura neagra, masa e aceeasi. Fortele de pot anula.

      1. Da, ai dreptate, am gresit eu, in contextul acestui brevet este vorba despre anularea fortei de atractie gravitationala nu a masei. htt ps://we. tl/t-ERFsNqoKgV

  12. E o inovaţie, nu o invenţie. Chestia cu NASA a fost băgată probabil de reporter pentru a capta interesul cititorului. Puiu a lucrat la ISIM şi nu e străin de tehnică, având mai multe brevete de inovaţii în domeniul sudurii.

  13. Daca obiectul sistemul de cateva kg pluteste. Zboara. Prin invartirea greutatilor, electronilor, fotonilor. Acela e mai mare ca Einstein. Poate sare iepurele. Proba. Experimentul. Restul vorbe.

  14. Nimeni nu e mai bun decat romanii. Asta in teorie, practica ne omoara. 45 de ani de realizari marete au lasat urme adanci in psihicul unora.
    Motorul din imagine e facut gaurind doua piulite, inventatorul nu a fost in stare nici macar sa faca o piesa originala la strung, eu as da cativa lei din buzunar strungarului ca sa-mi repar bicicleta daca mi-ar trebui o anume piesa, inventatorul nu e in stare.
    La ora actuala nimeni nu stie exact ce e gravitatia, stim cum functioneaza dar nu stim de unde vine, savantii inca „ghicesc”.
    Daca, prin absurd, aparatul ar anula forta gravitationala, acest lucru trebuie facut cu consum de energie mai mic decat actualele motoare, altfel e ca si cum ai face acasa o bancnota de 100 lei perfecta (caz adevarat, prezentat la televizor in anii ’80) lucrand o luna si cheltuind 300 lei.
    Tare ma tem ca domnului Câneparu i-ar prinde nine niste pastile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *