Un timişorean a câştigat “Vocea României 2019” şi marele premiu de 100.000 de euro. Video

Dragoş Moldovan, în vârstă de 21 de ani, din Timişoara, este câştigătorul celui de-al nouălea sezon „Vocea României“ şi al marelui premiu de 100.000 de euro. Astfel, concurentul lui Tudor Chirilă i-a adus antrenorului cea de-a patra victorie din concursul de la Pro TV.

Concurentul din echipa lui Tudor Chirilă a convins publicul că merită trofeul după ce a interpretat în finală piesele „Show Must Go On” a trupei Queen, „Cântec prost” (împreună cu antrenorul) și „Still Loving You” de la Scorpions (alături de Tiberiu Albu).

Dragoș este student în Timișoara. Acesta are și o trupă rock, care se numește Pandora. Concurentul de la Vocea României se ocupă și cu dresajul canin.

Tânărul de 21 de ani a trecut prin momente grele în anul 2016, atunci când a suferit un grav accident auto. A fost în comă timp de două săptămâni și a suferit două operații, la cap și la mână. După trauma suferită, cântărețul a decis să se bucure mai mult de plăcerile vieții.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Un timişorean a câştigat “Vocea României 2019” şi marele premiu de 100.000 de euro. Video

  1. Obisnuiam sa va citesc in format fizic. Ziarul adica. Felicitari Dragos. Dar pe bune? Asa functioneaza? Preluati cuvant cu cuvant din alte ziare? Nu exista articol in ce-l priveste pe Dragos sa nu fie identic. Si sunt zeci. E complicat sa dati de el si sa scrieti voi ceva de la voi. Sa fiti mandrii de el in felul vostru. Profesionalism 0. Dar asta-i riscul cand esti platit doar sa scrii ceva sa umpli un spatiu.
    Serios asteptam mai mult. Si nu numai de la voi.
    Ah, scuze. Traim in epoca Ctrl+C – Ctrl+V. In era cover-uri.

Lasă un răspuns