Un şofer român de tir, arestat în Germania. E bănuit de crime în serie

Un şofer român de tir, arestat în Germania. Bărbatul e bănuit de crime în serie dar și de violuri, în două țări. Este vorba despre o tânără de 27 de ani și o studentă de origine franceză.

Un şofer român de tir, arestat în Germania, după ce a violat și ucis două femei. Prima fapta cumplită s-a petrecut în sud-vestul Germaniei, în anul 2016, şi cealaltă, în Austria, în 2014.

Un şofer român de tir, arestat în Germania și este acuzat de omor

Ambele victime – o femeie în vârstă de 27 de ani care făcea jogging în Endingen, în Germania, în noiembrie, şi o studentă franceză al cărei cadavru a fost găsit în ianuarie 2014 la Kufstein, în Austria – au fost ucise cu o bară de fier, scrie Realitatea.net. În crima din Austria a fost găsită o bară folosită la camioane. Anchetatorii au folosit date de la taxarea camionului pe drumuri pentru a-l depista pe suspect, însă nu i-au divulgate numele acestuia. Șoferul a negat orice legătură cu cele două crime, potrivit libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Un şofer român de tir, arestat în Germania. E bănuit de crime în serie

  1. Un şofer român de tir, arestat în Germania, după ce a violat și ucis două femei.<<<>>>>—la voi merge calendarul a reves?!!!!!!!!!!!!1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *