Un primar timișean scapă de stres după ce parcurge înot 50 de bazine

La 55 de ani, primarul din comuna timișeană are o modalitate mai puțin obișnuită printre aleșii locali din mediul rural de a scăpa de stres. Săptămânal, o zi a edilului-șef este dedicată înotului, acesta parcurgând o distanță de 1.250 de metri pentru a ajunge la o stare de liniște interioară.

primar boldur”Tot timpul am echipamentul în mașină: slipul, șlapii, halat, prosop… Nu am o zi anume și nici un loc stabilit. Merg fie la Buziaș, fie la Timișoara. Fac 50 de bazine și mă întorc în sat”, spune Cristian Constantin Stoi, primarul comunei Boldur, care a învățat să înoate la o baltă dintr-un sat din județul Hunedoara. Acest mod de deconectare l-a ajutat să participe continuu la alegerile locale, fiind ales primar de cinci ori consecutiv.

”Atunci când nu merg la bazin, mă plimb pe câmp cu cei doi câini rasa coker pe care îi am”, adaugă primarul din Boldur.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Un primar timișean scapă de stres după ce parcurge înot 50 de bazine

  1. mai bade trica somirdica cu ce pula te ocupi tu de stii atitea sper ca nu pupincurist de meserie cred ca DOMNUL STOI si a facut datoria fata de comunitatea lui pe cind domnia ta nu ai nici curajul sa spui cum te numesti cacaciosule atoatestiutor sau esti invidios ?

  2. Unu : Stoi nu e timisan, e hunedorean ! Doi : poate-l cauta cineva la contractele incheiate de primaria Boldur cu cetateni italieni. Poate DNA !

Lasă un răspuns