Un mare actor timişorean s-a iubit cu o celebră damă din showbiz, născută tot în Banat

Prima iubire a actorului timişorean Florin Calinescu a fost nimeni alta decat celebra femeie de afaceri Monica Tatoiu. De fapt, a fost prima iubire pentru amandoi, la vremea aceea doar niste simpli liceeni.

Intamplarea a facut ca amandoi sa fie in aceeasi clasa la un liceu din Timisoara. La inceput au fost doar colegi de banca, dupa care au devenit buni prieteni, iar ulterior au descoperit impreuna fructul interzis al iubirii.

Monica TatoiuSe intampla la inceputul anilor ’70, cand tinerii se bucurau totusi de o oarecare libertate.

Monica si Florin au si astazi amintiri legate de serile petrecute in Parcul Rozelor si Parcul Pionierilor sau de serile de joi din discoteca de langa caminele de la Medicina Veterinara, unde cantau cei din vechea trupa Phoenix.

Mai frecventau Clubul CFR si Progresiv TM, dar si cofetaria Flora, unde Monica Tatoiu spune ca a mancat cea mai buna inghetata din viata ei.

Povestea de dragoste a durat pana la sfarsitul liceului. Florin se inscrie la actorie, iar Monica alege matematica. In timpul facultatii, viitoarea afacerista il cunoaste pe Radu Stoenescu, asistent la Politehnica, de care se indragosteste fulgerator si cu care se casatoreste in 1977. A fost prima casatorie a Monicai Tatoiu, care se termina la fel de repede cum a inceput: in doar 3 luni.

Sursa: showbiz.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Un mare actor timişorean s-a iubit cu o celebră damă din showbiz, născută tot în Banat

  1. Poate, a fost în vizită, la Murgu ! A fost, elev, la Loga ! Într-adevăr, antipatic, arogant, etc !!! Iordănescu, tot, la Loga ; ce diferență …

  2. Îmi amintesc de Călinescu din curtea şcolii Eftimie Murgu, a recitat o poezie pe când eram în clasa a 8-a, el era în a 7-a… Nu prea era simpatizat de colegi, era un încrezut din copilărie. Noi majoritatea eram prin parcul Pionerilor la fotbal sau la Parcare pe Semenic sau Paciurea. Dar el nu prea ieşea… cei care erau cu el în clasă spuneau că … învaţă mult.

  3. Ca Monica Tatoiu e o celebra dama iubareata, nu contesta nimeni. Dar sa afirmi ca buboiul asta umflat, nesimtiul si infatuatul de Calinescut e un mare actor timisorean, mi se pare o afirmatie cel putin aberanta. Timisoara a avut si actori mari, cu adevarat, ca Leahu sau Iordanescu si a-l pune pe nesimtitul, pe furunculul de Calinescu in rind cu ei mi se pare o blasfemie. Porcusorul asta de guineea (ca sa nu spun de Comtim) e un produs de rahat al epocii in care a aparut si s-a produs, atita tot.

Lasă un răspuns