Un festival pentru petrecăreţi, familii şi copii. Bucură-te de programul non-stop de la REVOLUTION FESTIVAL

În perioada 1 – 3 iunie, Muzeul Satului Bănățean va deveni punctul de întâlnire pentru unii dintre cei mai tari artiști ai momentului. Revolution Festival va oferi experiențe unice, transformând muzeul într-o platformă pentru muzică și artă, dedicată celor care iubesc aventura și celor care vor să se distreze.

Pentru anul acesta Revolution a pregătit un concept nou, creat din trei părți, fiecare dintre ele având diferite zone. Pe lângă faptul că festivalul va avea o zi în plus față de edițiile trecute, anul acesta Revolution se desfășoară sub sloganul „Revolution Non-Stop”. Evenimentul îți va oferi trei zile și trei nopți de experiențe, diferite workshop-uri, o zonă de joacă, discuții deschise, after-party-uri și multe altele.

Dacă îți place să dansezi te poți pierde într-o lume a improvizației cu ritmuri cubaneze sau poți să simți asfaltul în cadrul unui workshop de street dance. Ana Maria, performer independent și profesor de dans, îți va provoca imaginația și corpul în așa fel încât să faci mișcări pe care nici nu știai că le poți face, totul în cadrul „I Dance You! ImproWise Workshop”. Spiritul cubanez va fi adus de un dansator faimos, chiar din Cuba. Chamo Sumbu te va seduce cu salsa, îți va suci mințile cu mambo și îți va obosi picioarele cu cha-cha-cha, rumba și borelo.

Revolution Festival îți oferă o oportunitate unică: să înveți tot ce e de învățat despre street dance de la Irksousi Mohamed – Hamade. Învață despre freestyle, fă-ți propria coregrafie, iar în timpul workshop-ului „Hip-Hop” poți afla totul despre această cultură. Partea amuzantă de la workshop este Poppin, așa-numitul „robot dance” și Dancehall – „Jamaican dance”.

Pe lângă workshop-urile de dans Revolution Festival este mândru să anunțe că are propriul purgatoriu. Trebuie să fii pregătit! Nu se știe niciodată când te vor lua pe sus, așa că cel mai bine este să te gândești la un alibi cât se poate de stupid, ca să poți întra în jocul de role-play. Dacă alibiul nu e bun habar nu ai unde o să ajungi.

„Close your eyes. Feel it. The Light… it’s always been there. It will guide you”. Singurul lucru pe care trebuie să-l alegi, e dacă vrei să fii Jedi sau Sith. Asociația Bee Active își prezintă arena tradițională. Alege tabăra și demonstrează-ți loialitatea tăind opoziția cu lightsabers sau light staffs. În această zonă specială, participanții vor putea să-și aleagă armele – short lightsabers, two handed lightsabers sau light staffs la fel ca acela al lui Darth Maul.

Dacă vrei să te simți răsfățat atunci Revolution Festival te invită să-ți stilizezi barba la nebunul Barper Shop pregătit în festival. De asemenea, la salonul Princess make-up ne ocupăm de păr și de machiaj.

Cei mai mici dintre vizitatorii Revolution vor avea și ei parte de experiențe unice explorând lacul, căutând animale ciudate în pădure, sărind pe trambuline sau în castele gonflabile, pictând pe ceramică și multe altele.

Astfel, indiferent dacă ai 1 an sau 101 ani, există un loc special pentru tine la Revolution.
Programul non-stop de la festival o să-ți aducă o tonă de distracție, dar și sport, zonă chill cu o mulțime de hamace, un sk8 park, zona DEV9T dedicată artei și multe alte surprize.
În timpul zilei vor exista o mulțime de activități, iar noaptea concertele și petrecerile te vor ține la dans până răsare soarele.

Fanii diferitelor tipuri de muzică electronică vor fi încântați de Rudimental Dj set, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), LTJ Bukem, DJ K-Lu la Music Guru – Scena Principală; Dubfire, Lee Burridge, BARAC b2b GESCU, ABC, ARAPU, MAHONY, MIHIGH, PREMIESKU LIVE, PRIKU, VLF la Electronic Apex Stage; iar ALIEN TREE, ATMA LIVE, B:HEX, DUKA, GAIA DJ Team, LATAM, LYGOS, MANDA, MOZZA, PSYLEV, PURA, SARMATI Live, SHUVA, STOLE, SUN RA, THAL, VLADA, XOA, ZARMA și ZENESIS la Gaia TRANCE Stage.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns