Ultramarin își invită clienții la majorat

Agenția de turism Ultramarin sărbătorește în această perioadă majoratul: 18 ani de activitate continuă în turism, timp în care organizația a crescut și a devenit una dintre cele mai importante agenții de profil din zona de vest a țării.

Pentru a marca cei 18 ani de activitate, joi și vineri (24 și, respectiv, 25 octombrie), agenția lansează o invitație la evenimentul „ULTRAMARIN 18 – PORȚI DESCHISE!”. Timp de două zile, clienții care trec pragul agenției vor fi așteptați cu oferte speciale, reduceri, cadouri și… surprize!

Joi, 24 octombrie, de la ora 18.00, va avea loc un vernisaj inedit, UNLETTERS – alfabetul secret al copilăriei, semnat de artistele Mălina Ionescu și Andreea Medar. Expoziția reprezintă un dialog și o alăturare a două monologuri care au dus, în joacă, la proiecte comune și la un mod de lucru nou și neașteptat pentru cele două artiste. Vitrina Ultramarin devine, astfel, spațiul unui discurs despre cum apare și funcționează prietenia cu modul său specific de comunicare la nivelul cel mai profund. Expoziția va rămâne deschisă până marți, 29 octombrie.

Tabere de creație și călătorii transformate în artă

„De-a lungul timpului, călătoriile noastre s-au transformat în artă: artiștii ne-au însoțit pe drumurile noastre, în tabere de creație în țară și în străinătate, iar noi le-am fost alături la expoziții și evenimente artistice. Au devenit, deja, tradiționale taberele de creație organizate împreună cu Galeria Calpe, care, în cele șapte ediții, au adus împreună artiști din toată țara, precum Suzana Fântânariu, Horia Bojin, Maria Balea, Miron Duca, Alexandru Jakabhazi, Adriana Lucaciu, Rafael Matiaş, Florin Mihai, Liviu Nedelcu, Sorin Nicodim, Lia Popescu, Diana Popovici, Adrian Sandu, Cristian Sida, Nicolae Ungar, Corneliu Vasilescu şi Leon Vreme. De asemenea, anual, în cadrul Salonului Artelor Vizuale, artiști timișoreni – pictori, graficieni, sculptori şi artişti decoratori din zona de sud-vest a României – au fost premiați cu excursii în capitalele culturale ale Europei”, transmite Ultramarin – partenerul de călătorii al comunității timișorene, cu ocazia împlinirii a „18 ani de experiențe minunate”.

Expoziție-experiment

Păstrând tradiția, vineri, 25 octombrie, la ora 18.00, Ultramarin lansează o invitație la finisajul expoziției organizate de Calpe Galery în generosul spațiu Tempini (Calea Aradului nr. 115). Expoziția-experiment ”Între (noi)/Inbetween (Us)”, o explorare a modului în care funcționează împreună lucrări ale artiștilor din grupul Stup – Delia Călinescu, Mălina Ionescu, Ada Muntean, Dragoș Neagoe și Răzvan Neagoe, propune ca temă intervalul, în accepțiunile sale de ansamblu. Cu această ocazie, artistele Mălina Ionescu și Andreea Medar vor primi „Viena și Veneția în dar”, câte o excursie în orașe reprezentative pentru cultura europeană


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns