Trupa Viţa de Vie, în concert la Timişoara

În această seară, la ora 22, la Reflektor Venue va avea loc un spectacol susţinut de Vița de Vie, care-şi va lansa cu aceeaşi ocazie single-ul și videoclipul cu numărul trei, extras de pe partea a doua a albumului <<Șase/ Șase, Șase (-)>>, material discografic care va apărea pe piaţă în toamna acestui an.

“Pentru <<Șase (-)>>, Vița de Vie și-a propus ca fiecare din cele şase piese care va compune albumul să aibă și un suport video, iar rezultatele vor fi pe măsură. Au păstrat simbolistica generală a conceptului <<Șase/Șase>>, însă au simțit nevoia să aducă ceva în plus.

Despre trupa care vine pentru prima oară la Reflektor se pot spune multe şi bune: că face muzică de peste 20 de ani, că a lansat nouă albume şi, cel mai important lucru, că membrii ei au crescut împreună cu fanii lor și au avut grijă unii de ceilalţi. Pentru că ei au încercat să țină mereu ștacheta ridicată, iar asta i-a adus în locul pe care îl ocupă azi.

În deschiderea concertului, publicul îi va putea asculta pe artiştii din trupa locală Funky Hats alcătuită din Fodor Zsuzsi, Kelemen Mark, Szabó Abigél, Tóth István şi König Dávid.

„Este vorba despre o formaţie de la Şcoala de Muzică şi Arte Artsoma, formată din cursanţi înscrişi în programul <<Kids In A Band>>. Anul trecut, tinerii au obținut Premiul I în cadrul concursului <<Young Musicians on the stage>> Timișoara.

În programul muzicienilor se regăsesc cover-uri după artişti ca Red Hot Chili Peppers, John Mayer, Kaleo, Free, dar și primele trei piese proprii, din care una va fi lansată chiar în această seară”, subliniază organizatorii concertului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns