Trei zile de sărbătoare la Timișoara (video)

Timişorenii sărbătoresc, în acest weekend, 99 de ani de la instaurarea administraţiei româneşti în Banat. Momentele festive și oficiale organizate vineri, de Ziua Timișoarei, au fost urmate de spectacole artistice, susținute în centrul burgului.

În prima seară, Piaţa Victoriei a fost arhiplină, spectatorii venind să-i asculte pe Lidia Buble, Alex Velea, Antonia şi Connect-R. Lidia Buble a cântat piese originale, dar şi coveruri, fiind primită de public cu mult entuziasm. Piaţa centrală a devenit neîncăpătoare când pe scenă a urcat Alex Velea, iar fanii au cântat împreună cu solistul hitul „Panamera”.

În final, pe scenă a urcat Connect-R. În timpul recitalului său, un tânăr a scos un pistol şi a început să-l fluture în mijlocul mulţimii. A fost, imediat, imobilizat de poliţiştii locali şi scos din mulţime. Prima seară s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

În cea de-a doua zi a manifestărior legate de Ziua Timişoarei, pe scena din Piaţa Victoriei au urcat membrii formaţiei The Weekend Bandits. După ei a urmat Horia Brenciu, împreună cu trupa sa. Om care știe să facă show, Brenciu a încântat mulțimea cu cântece proprii și din repertoriul internațional.

Cei de la Vama, cu inegalabilul Tudor Chirilă în mare formă, și-au început spectacolul cu piese de pe noul album cântat în engleză și intitulat „Better”. Au fost unele probleme cu sunetul dar, în cele din urmă, acestea au fost remediate, astfel încât fanii au putut să cânte împreună cu artiștii hiturile îndrăgitei trupe.

A doua seară s-a încheiat cu un mega-spectacol oferit de Phoenix. Nicu Covaci a revenit pe scenă cu piesele cunoscute și apreciate de timişoreni.

În această seară, în Piața Victoriei vor cânta Bega Blues Band, Petting Blues Band și Axis.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Trei zile de sărbătoare la Timișoara (video)

Lasă un răspuns