Trei zile de petrecere la Club Vibe Timişoara. Intrarea este GRATUITĂ!

Noul Club Vibe le propune timişorenilor un weekend plin de petrecere, cu muzică bună, măști și un show de neuitat.

Joi seară, de la ora 22:00, Liga AC împreună cu Vibe și avându-l pe Geo Da Silva la pupitrul DJ-ului vă propune cea mai înfricoșătoare petrecere de Halloween. Cei care vor merge costumaţi vor fi premiaţi: 300, 200 și 100 de lei pentru cele mai „scary” costumații.

„Pentru că ne pregătim intens de Halloween, îți vom da și bomboane (precum e moda dincolo de ocean), cadouri și ochelari de carnaval. Iar absolut toate domnișoarele vor primi gratuit shot-uri de la pupitrul DJ-ului. Este party-ul de joi, 27 octombrie” spun organizatorii.

Vineri, reprezentantele sexului frumos le va fi oferită „o seară în care doi <superbandiţi> care arată precum în posterele de la sălile de forță vor aduce zâmbete și voia bună”. Narciss și Steliano se vor ocupa de partea muzicală a evenimentului.

Sâmbătă va fi, din nou, carnaval de Halloween: „Vă așteptăm să vă costumați în vampiri, vârcolaci, vrăjitoare sau sânziene și vom premia, din nou, cele mai reușite costume, cu premii de 300, 200 și 100 lei”.

De muyic[ se va ocupa cunoscutul DJ timișorean Geo Da Silva. Intrarea la toate cele trei evenimente este gratuită, tot ce trebuie să aduceți de acasă este voia bună și, bineînţeles, costumul de Halloween.

Informații și rezervări pot fi făcute la 0726 756 577 sau direct la Club Vibe, str. Lascăr Catargiu nr. 3.

Foto: Facebook Club Vibe


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns