Trei zile de petrecere într-o comună din Timiş! Andra, Zorica Savu şi Nicu Novac, capete de afiş

În weekend, distracţia, muzica şi voia bună vor fi la ele acasă la doi paşi de Timişoara, unde se vor sărbători, cu invitaţi de calibru, Zilele Dumbrăviţei.

Manifestarea va începe vineri, la ora 18, pe scena din parcul central al comunei, cu un spectacol susţinut de Laura Alexandra Gârbovan, Alexandra Mitroi & The Band, Andra, Mc Hawer es Tekkno Duo.

La ora 19, în sala de evenimente va avea loc vernisajul unei expoziţii de sculptură ce reuneşte lucrări semnate de artişti plastici din localitatea timişeană: Bogdan Nueleanu, Endre Farkas, Bogdan Rață și Remus Irimescu.

Sâmbătă, programul va începe la ora 8 la baza sportivă, cu un turneu de fotbal. La ora 10, în sala de sport din campusul școlar va avea loc un turneu de tenis de masă, un altul, însă de baschet, urmând să se desfăşoare de la aceeaşi oră în Sala Polivalentă, la o oră distanţă de la debutul turneului de handbal găzduit în acelaşi spaţiu.

Concursul de ciclism pentru adulţi va lua startul de la ora 10 din faţa Sălii Polivalente, iar competiţia de gen destinată celor mici va începe la ora 13. De la ora 18, pe scena de lângă Parcul Central vor urca îndrăgiţii interpreţi de folclor Zorica Savu, Nicu Novac, Ciprian Pop, acompaniați de formația „Pro Datina”, condusă de Radu Cuciureanu.

Oaspeții și invitații din țară și străinătate vor fi întâmpinați la Dumbrăvița duminică, iar la ora 12, 30 se va desfășura ședința festivă a Consiliului Local, dedicată sărbătoririi zilelor comunei. Un program artistic complex, susținut de formațiile locale, dar și de ansambluri din Ungaria și Serbia, va ademeni publicul începând la ora 17, când în fața spectatorilor vor evolua și copiii de la Grădinița Dumbrăvița, formația „Spark” și „Ritmic Dance”, grupurile „Gospodinele” și „Dumbrăvițeana”.

Maria Milu Sorescu, Ramona Mercescu, Camelia Miuțescu, Narcisa Băleanu și Ian Surdu, acompaniați de formația „Pro Datina”, condusă de Adrian Scorobete vor prezenta recitaluri folclorice la ceas de seară, când iubitorii muzicii populare vor mai putea urmări şi momentele artistice oferite de ansamblurile Voitegeana (Voiteg), Ghiocelul (Giroc) şi formaţia locală din Liebling. Sărbătoarea se va încheia la ora 22, cu un feeric foc de artificii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns