Trei români au răpit câinele unui francez și au cerut răscumpărare

Un incident cu totul și cu totul neobișnuit s-a petrecut în Franța acolo unde poliţia din oraşul Quimper (Bretania) a reţinut trei cetăţeni români pentru răpire. Doar că răpirea pentru care au fost reținuți românii iese din tiparele obișnuite.

Un bărbat din Quimper s-a prezentat miercurea trecută la poliţie pentru a reclama că i-a dispărut din curte câinele, un beagle. L-a căutat prin vecini, iar când s-a întors acasă a primit un telefon . O voce de femeie i-a spus că a găsit câinele şi că i-l dă înapoi pentru 200 de euro dacă se întâlnesc într-o oră, într-un loc la marginea oraşului

În acest interval, omul a cerut însă ajutorul poliţiei şi s-a prezentat la întâlnire, însoţit discret de agenţi. Când dintr-o clădire au ieşit doi bărbaţi şi o femeie, care l-au întrebat dacă a venit pentru câine. Poliţiştii le-au pus imediat cătuşele, iar animalul a fost găsit într-o maşină, scrie ziarul local Le Telegramme.

Cei trei au fost identificaţi drept cetăţeni români, între 20 şi 30 de ani. Ei au fost puşi sub control judiciar, conform radioresita.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns