Trei la rând?

BC SCM Timişoara are şansa de a lega trei victorii. În etapa intermediară programată astăzi, echipa pregătită de tehnicianul sârb Nenad Mandici va evolua pe terenul Energiei Târgu Jiu, formaţie care a rămas recent fără finanţare, fiind părăsită imediat de câteva nume importante.

Meciul va începe la ora 17 şi se va desfăşura în sala „Voievod Litovoi”.

„Energia a jucat precedenta partidă în şase oameni, ceea ce se va întâmpla şi acum. Ne aşteptăm să se apere în zonă, ne-am pregătit pentru o astfel de defensivă. Şi în urmă cu o lună, în sezonul regulat, am făcut un meci bun, dar atunci am pierdut. Acum sper să controlăm jocul şi să ne întoarcem cu o victorie din Gorj”, a declarat Mandici.

Precedentele victorii ale baschetbaliştilor timişoreni în Liga Naţională de baschet masculin au fost, în ordine, cu Gaz Metan Mediaş (86-84) şi Dinamo Bucureşti (91-85).

În data de 6 februarie, Energia, pe atunci în formulă completă, învingea echipa de pe Bega cu scorul de 85-77, câştigând ultimul sfert cu 29-9.

Alb-violeţii nu s-au putut antrena timp de două zile în sala „Constantin Jude”, însă au o şedinţă de pregătire la Târgu Jiu, în această dimineaţă.

Sâmbătă, cu începere de la ora 18, BCT va primi vizita formaţiei BCMU Piteşti.

Foto: ADRIAN PÎCLIŞAN


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns