Trafic reorganizat în zona Bastion din Timișoara. Cum se va desfășura circulația

Zona Hotelului Continental și a Bastionului Theresia este una dintre cele mai aglomerate din Timișoara, aici având loc zilnic blocaje în trafic.

Municipalitatea timișoreană va încerca să diminueze blocajele în trafic prin lărgirea unor artere. Astfel, strada Martin Luther, care pornește de la Punctele Cardinale, trece pe lângă Palatul Dicasterial și ajunge la Continental va căpăta o bandă în plus, afl ată în curs de amenajare. De asemenea, pe strada Michelangelo, de la pod, continuând pe bulevardul I.C. Brătianu până la Banca Națională, se va mai înființa o bandă de circulație.

O altă arteră avută în vedere este cea care iese de sub bastion și merge spre Punctele Cardinale, unde va fi amenajată încă o bandă de circulație, astfel încât să existe câte două benzi spre strada Oituz și, respectiv, spre strada Popa Șapcă. Toate aceste transformări ale drumurilor ar trebui să aibă loc peste vară, astfel încât la toamnă să se simtă deja beneficiile și să fie diminuate blocajele din trafic

2 Comments
Mishu 23/06/2019
Dar parcă trebuia, conform promisiunilor lui Pinocchio de la Bocsig, să fie deja gata strada , prelungire a Intrării Doinei, care duce din Aradului pînă în Popa șapcă !Asta ar fi de folos acolo, restul sînt basme de Ispirescu ! Dar vine ea campania și alegerile !
Paul D. 22/06/2019
Foarte bine dar, cele două semafoare ( între str. Eminescu și Banca Națională), trebuie desfințate !!!