Toţi angajaţii unei primării timişene au mers la poliţie

primaria giarmata

Ceea ce se întâmplă într-o comună din judeţul Timiş pare desprins dintr-un film horror. Lucrurile sunt cu atât mai terifiante cu cât nu avem de-a face cu o localitate mai îndepărtată, ci chiar cu o comună aproape de Timişoara.

E vorba de Giarmata, unde secretara instituţiei a reuşit să creeze un haos inimaginabil, peste puterea de înţelegere a unui om normal.

Anomaliile au început să apară imediat după ce noua secretară, Cristina Codreanu, s-a angajat la primărie, intrând în conflict atât cu personalul instituţiei, cât şi cu locuitorii comunei.

De foarte multe ori, angajata nu venea la lucru, iar atunci când o făcea, refuza să comunice şi să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

Aşa s-a ajuns ca proiecte importante ale comunităţii să rămână în aşteptare, iar oamenii din Giarmata să fie exasperaţi că nu pot intra în posesia unei banale adeverinţe. Din cauza acestui comportament, secretara a ajuns să fie cercetată în Comisia de disciplină a prefecturii, însă cum postul de subprefect nu a fost ocupat un timp, lucrurile au trenat şi nu s-a luat încă o decizie.

Subprefectul Daniel Franţescu a anunţat că urmează să aibă loc o ultimă audiere, săptămâna viitoare, după care se va da un verdict. Până atunci, lucrurile par să scape de sub control, angajaţii primăriei nemaisuportând comportamentul incalificabil al secretarei. Toţi salariaţii primăriei au depus, joi, plângeri la poliţie, la prefectură şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru a reclama modul inuman în care sunt trataţi de către Cristina Codreanu.

Ce spun oamenii? „Cum se întâlneşte cu noi, începse să ne jignească, ne face jegoase, ţărănci, împuţite şi… târfe. De fiecare dată când trece pe lângă cineva, înjură printre dinţi. Dacă încerci să îi spui ceva, aruncă cu hârtiile pe jos”, spune o angajată, exasperată de atitudinea secretarei.

Ultimele întâmplări sunt halucinante. Pentru a se răzbuna pe o angajată, i-a blocat maşina, aceasta fiind nevoită să caute altă ieşire, foarte incomodată. Secretara refuză să semneze condica de prezenţă, iar persoana responsabilă cu condica, care nu are nici o vină, a devenit ţinta tuturor jignirilor venite de la secretară.

Nici cu locuitorii, situaţia nu este mai bună. Oamenii stau cu lunile după o adeverinţă, pentru că secretara ori nu vine la lucru, ori se încuie în birou. În două rânduri, unii locuitori au fost ceva mai insistenţi şi au solicitat mai ferm colaborarea secretarei.
primaria giarmata1
Reacţia acesteia a fost uluitoare: a sunat la 112, pentru a-i da afară pe oameni! Tot din cauza comportamentului Cristinei Codreanu au de suferit şi proiectele locale. La Cerneteaz, nu se poate introduce gazul pentru că secretara refuză să elibereze autorizaţia de construire.

Cei de la Gaz Vest au făcut toate diligenţele pentru introducerea gratuită a gazului, însă se lovesc de… secretară.

„O să mergem în instanţă, vom consulta avocaţii, pentru că noi am avut cheltuieli. E incredibil ce se întâmplă, niciodată nu am mai păţit aşa ceva”, a declarat unul din şefii Gaz Vest.

Conducerea primăriei este, la rândul ei, disperată de ceea ce se întămplă.

„Funcţionalitatea primăriei e blocată datorită inactivităţii secretarei. Eu sunt însă dezamăgit şi de cei de la prefectură, pentru că am fost audiaţi în comisia de disciplină, am spus ce se întâmplă, dar nu se întâmplă nimic. Aşteptăm ajutor, dar ne-am săturat de atâta aşteptare”, spune viceprimarul Claudiu Mihălceanu.

Primarul Virgil Bunescu aşteaptă ajutorul psihiatrilor: „E neapărat nevoie ca secretara să fie supusă unui control psihiatric. Ea trebuie suspendată de urgenţă, pentru că periclitează interesele comunei. Nu se întocmesc documente juridice şi nici nu se fac procedurile pentru angajarea a unui număr de opt persoane, care să se ocupe de implementarea proiectelor europene”.

Nici joi, doamna secretară nu era la lucru, pentru a i se lua un punct de vedere. În schimb, angajaţii vorbeau că în Primăria Timişoara, de unde Cristina Codreanu a venit la Giarmata, s-a făcut chef trei zile şi trei nopţi după ce au scăpat de această angajată dificilă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

19 thoughts on “Toţi angajaţii unei primării timişene au mers la poliţie

 1. Pai, daca nu vine la lucru, dupa 3 zile de absenta nemotivate, concedierea. Nu inteleg care-i problema! Desfacerea contractului de munca!

 2. Ea este intradevar nebuna, dar cred ca primarul are vina cea mai mare, ca nu ia masuri, acesta intretine circul. Nu este normal ca salariatii sa fie exasperati si conducatorul unitatii sa nu ia masuri. Cred ca acesta are toate parghiile cat o fi ea de jurista si de pregatita.

  1. Secretarul unei primarii nu este angajat de catre primar ci de prefectura. Primarul nu are nici un drept sa-i desfaca contractul de munca ci doar cei de la prefectura.
   Daca citesti bine articolul vezi clar cine are raspundere pentru asa ceva (subprefectul).

   1. Nea Ion, mai informeaza-te ca esti depasit de legislație. In plus nu exista contract de munca la funcționari publici.

 3. ŞOC ! ŞOC ! ŞOC ! NEBUNIE CURATA SA LE CERI LA CEI DIN PRIMARIA GIARMATA SA RESPECTE LEGEA !!! BINE VA FACE PRIMARUL BUNESCU CA VA LUCREAZA PAMANTURILE SI NU VA DA NIMIC ! FEMEIA ASTA A FACUT GRESEALA VIETII EI CAND A VENIT AICI SA LEGALIZEZE CEVA !! FUGI FUGI CRISTINA CODREANU !!! ACOLO NU AI OBIECTUL MUNCII, FIECARE FACE CE VREA CAPUL LUI !!! HALAL ADMINISTRATIE PUBLICA !!!!

  1. Corect este: ” sa ceri celor din Primărie ” , dar ideea este alta. La care obiect al muncii faceți referire. Sigur nu cunoaşteți faptul ca „obiectul muncii” necesar duduiei este altul decât cel reglementat de legislație pentru o instituție. ?????

 4. Spitalul de Psihiatrie Giarmata e la Primarie frate ! Cum intrii acolo iti cade tavanul in cap si peretii sunt pisati ! Toti angajatii stau pe holuri si hulesc, nu au treaba ? Daca ai sa nu cerere inregistrata dau vin ape secretar. E una in fata la caserie nu-i mai tace gura parca are contract sa o vorbeasca de rau pe Secretar. Mi-e mila de femeia asta, a invatat carte si a luat un concurs. Ce face prefectul ? Ca doar el organizeaza concursurile pentru secretari de primarie ? Primarul asta Bunescu e penal rau, il injura lumea pe strada si el se scuipa cu mafiotii !!! halal comuna !!!

  1. Asa este. A învățat dar nu la scoală. A învățat pe strada. A dat concurs? A facut un mare circ si acolo. Femeia e psihopata.

 5. Secretarul Comunei legalizaza toate actele Primarului….pai ce sa faca acolo la penalii aia care iau cate 1000 L de motoriza intr-o zi pe card de Primarie ….Intriga e la contabila care traieste cu seful de post, e scorpie mare, il tine in mana pe Bunescu , il are la degetul mic ! Sa-i dea Dumnezeu putere la Secretar Cristina sa reziste ca nu mai e mult si vin mascatii in Primaria Giarmata ! Nimeni nu a dat cartile pe fata ca fata asta….Cei de la prefetura sunt complici….Jos coruptia ! Jos laba de pe Giarmata ! Unde-i lege nu-i tocmeala !!!! Hotii !!!

  1. Alo, Cucoană! Noroc că nu legalizează acte una ca tine. Ce problemă ai tu cu viata personală a oamenilor. Am înțeles. Esti si tu ne………. reglata. Asta cu ” jos laba” sa o spui prietenilor tăi si mai ales duduiei.

    1. Doamna Fratila Doina zis Stefania a preluat controlul contractelor din achizitie !!! Pazea, vin macatii !!!

     1. D-le, Dudu Grecu, făcând abstracție de faptul că vă scrieți pseudonimul cu litere mici, aveți onoarea de a primi o replică de la subsemnata. Incep prin a sublinia faptul că aceste contracte de achiziții sunt ale Comunei Giarmata şi sunt publice. Da, in calitate de inspector achiziții publice, inițiez şi gestionez aceste contracte, cu un IQ de 140 si cu respectarea principiilor de atribuire a contractelor de achiziții publice prevazute la art.2 alin. (2) din Legea 98/2016. Dacă se discută despre mine înseamnă că sunt importantă şi comentatorii sunt invidioşi.

 6. Da de cand tanti cu zece clase da lectii la Secretar de Primarie ? E smecherie mare sa sari la gatul unui mai mare ca tine !!! Eu am fost la birou Cristina Codreanuu si a fost draguta cu mine, mi-a spus ce sa fac si si-a dat interesul. Cand am mers in fata la Registratura fata de acolo isi dadaea ochii peste cap si se stramba cand a auzit ca vreau sa inregistrez ceva pentru doamna Secretar….Asta de servici, sa iti bati joc de superiori, balamuc curat …Sa nu uitati ca sunteti platiti din banii satului si nu de la Moara lui Bunescu…Cand injura Bunescu pe toata lumea si arunca cu actele pe jos nu huleati ? Eu nu am auzit-o pe femeia asa vorbind urat, nu cred ca face asta…numai daca n-o scoso din sarite, dar nu cred…

  1. Bunescu e nebunul de serviciu, el le monteaza pe panaramele din primarie sa urle toata ziua, e o cardasie acolo de nu-i adevarat ! Eu o cunosc pe Cristina de la Timisoara, nu e deloc asa cum o descrie nenea silviu florescu care vad ca are abonament la Bunescu sa scrie articole de scandal la doua saptamani… Panaramele din Primarie vin cu marfa, fac scandal si nenea le publica, Presa , pazea !!!

   1. Panaramă esti tu mai animalule. Tu ne spui noua cine e jegoasa asta. Citeste mai dobitocule, daca esti prost! A plecat de musai. I-a terorizat pe acei oameni asa cum ne terorizează pe noi. Ai citit vreodată pe portarul instanțelor sa vezi cate procese a deschis impotriva colegilor? Si, in plus, mai e si analfabetă. Vorbeste mult dar ce păcat ca nu stie sa scrie nici măcar la nivel de clasa a IV-a. Poate ai cunoscut-o altfel?

  2. Da. Este cea mai penală de acolo. Nu vorbeste urât ci penal. Este o frustrată si turbată. Atat de ne…….incat ar omorî şi tânțarul de pe perete pentru ca nu vrea să o re….gleze hormonal.

 7. La Giarmata s-au intalnit doi nebuni, PRIMARUL si SECRETARUL, drep ii ca fiecare are partid, unul PSD, altul PNL, uni-s 7+1, alti-s 8.1

  Care-i mai tare ?? Ghici ghicitoare ghici ??

 8. Este imposibil ca o comunitate intreaga sa sufere de pe urma „unora”, corect este ca autoritatile abilitate sa ia masurile legale(control pe fiecare compartiment al primariei ) pentru a se vedea cine?/de ce?/, nu au respectat legea, dar faptul ca angajatii unei institutii publice s-au revoltat ar trebui sa dea de gandit multora din cei care au comentat, oare sunt toti „defecti” s-au numai UNA?

Lasă un răspuns