Tot judeţul Timiş, la mâna unei secretare

prefectura timis 1

Cristina Codreanu, secretara Primăriei Giarmata, a reuşit să provoace un scandal imens în judeţul Timiş, secretara nu mai vine la lucru sau, atunci când este prezentă, refuză să îşi onoreze sarcinile de serviciu, fapt ce a stârnit proteste inclusiv din partea angajaţilor primăriei.

Întrucât scandalul nu a putut fi oprit la nivelul primăriei, s-a ajuns la Prefectura Timiş, însă nici aici nu s-a găsit o soluţionare.

Prefectul Mircea Băcală este exasperat de modul în care secretara încearcă să se fofileze în tot acest scandal, aducând jigniri personalului prefecturii.

După cele publicate în Renaşterea bănăţeană legat de poziţia prefectului judeţului, Cristina Codreanu a declarat că a vorbit cu prefectul şi că oficialul judeţean i-ar fi spus că nu îşi asumă cele declarate.

În replică, Mircea Băcală susţine că nu a vorbit cu absolut nimic cu secretara primăriei din Giarmata şi continuă să-şi susţină cele declarate în Renaşterea bănăţeană privind comportamentul anormal al secretarei din Giarmata Mare.

E limpede că ne aflăm într-o situaţie în care secretara caută probe formale pentru a deschide un proces în instanţă împotriva prefecturii Timiş, cu toate că e limpede că atitudinea ei blochează activitatea Primăriei Giarmata Mare şi nimeni nu poate lua măsuri ferme datorită zidului legislativ şi a chichiţelor birocratice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Tot judeţul Timiş, la mâna unei secretare

  1. Chichitele legislative sant creatia voastra a acelor care a-ti guvernat si inca mai guvernati aceasta tara de 27 de ani a-ti facut legi cu o 100 de interpretari sa puteti fura si sa ramaneti cu ce a-ti furat chiar de santeti doveriti ca hoti

  2. Voi stiti cum arata Primaria Giarmata ? E dezastru numai cand intrii acolo ! cad peretii pe tine de gospodari ce sunt…oamenii din Primaria Giarmata se comporta ca pe mosia lor, hulesc, nu au respect, imi intors spatele…Secretarul Primariei e o functie importanta pe care daca nu o respecti inseamna ca ai probleme cu legea…Urat din partea Prefecturii ca incurajeaza haosul administrativ !

    1. Tu futi cumva la penala aia de o aperi asa mai pisatule din pizda, ca stim toti ca e o nimfomana nefututa, de aceea se comporta asa !!! Deci tu esti lingaul care i face sex oral nespalate i ????

  3. Spuneti ca daca nu respecți secretarul, încalci legea. Când secretarul nu respectă legea si pe cei din jur ce încalcă? Abtineti-va de la comentarii de 2 lei, domnule gospodar, daca nu cunoasteti realitatea! Cei care au intrat in contact cu ea stiu despre ce e vorba aici. Cred că cel mai potrivit ar fi sa îi cereți personal opinia d-nei ” femeie bărbat bine” şi veți vedea cât de vulgară si perfidă este.??????

  4. Eu nu cred nici un cuvânt din cele scrise.
    Nu o cunosc pe secretară, dar îl cunosc pe păcăliciul județului Timiș, încă de când era consilierului condamnatului penal Ostaficiuc Constantin. Am dovada că face jocuri murdare!

Lasă un răspuns