Tineri frumoși de pe trei continente s-au întrecut într-o staţiune din Banat pentru „Top International Model of the World 2016”

Unul dintre cele mai mari concursuri de modeling a avut loc în perioada 22-31 august în România, la Băile Herculane.

herculane”Top International Model of The World 2016”, aflat la cea de-a doua ediție și organizat de Robert Cazan, a reunit modele (fete și băieți) de pe trei continente – Europa, America de Sud și Asia – într-o competiție în urma căreia a fost desemnat cel mai bun model internațional.

Organizatorii concursului au ales ca loc de desfășurare orașul Băile Herculane pentru încărcătura sa istorică, pentru atracțiile din zonă și pentru calitatea aerului.

Pe parcursul celor zece zile, concurenții au participat la prezentări de modă, cursuri de catwalk, ședințe foto, interviuri și alte activități care au avut ca scop schimbul de experiență dintre modele din diferite părți ale lumii, precum și promovarea atracțiilor din zonă: centrul istoric al orașului Băile Herculane, Clisura Dunării, statuia lui Decebal, Porțile de Fier și orașul Timișoara.

herculane3

Concursul a fost organizat în parteneriat cu hotelul „Afrodita” din Băile Herculane, acesta fiind locul de desfășurare a galei de marți seară.

În cadrul unui adevărat spectacol, prezentat în limbile română și engleză și presărat cu muzică și dans, în fața publicului și-au etalat calitățile, pentru titlul de Miss, concurente din Luzon, India, Estonia, Filipine, Macedonia, România și Serbia, iar pentru titlul de Mister, tineri din Albania, Brazilia, Serbia, Bulgaria, Myanmar, Elveția, Spania, Italia, Coreea de Sud, Kosovo și India. Competitorii au trecut prin trei probe, defilând pe podium în costum național, costum de baie și ținută de seară. La prima probă, aprecierea publicului s-a îndreptat spre un superb costum cu pene purtat de tânărul brazilian și spre costumele exotice, cu bijuterii specific asiatice, ale fetelor din Luzon și Filipine.

herculane4

După ce au fost susținute și celelalte două probe, alegerea juriului a devenit destul de dificilă, dar, în cele din urmă, câștigători au fost desemnați Timea Socol din România, a cărei rochie roșie de seară i-a adus, cu siguranță, puncte în plus, și Frank Willian din Brazilia, care a încântat publicul, dar și juriul cu ținuta impecabilă și cu zâmbetul fermecător. Pe locurile al doilea și al treilea s-au clasat, respectiv, concurentele din Serbia și Macedonia și tinerii din Coreea de Sud și Serbia. Au mai fost oferite premii pentru costumele naționale, cel mai bine proporționat corp, fotogenie și catwalk.

herculane5

herculane6


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns