Tina Turner, o viață demnă de un roman. A supraviețuit unui soț abuziv, iar acum își îngroapă copilul

Cântăreața Tina Turner a avut o viață tumultoasă, bucurându-se de o faimă imensă. Din punct de vedere personal, situația nu a fost nici pe departe atât de roz, căci a fost căsătorită cu un om cât se poate de violent. Blestemul Tinei a fost moștenit și de copiii acesteia.

O veste tristă a șocat cei care o îndrăgesc pe artistă. Craig Raymond Turner, fiul în vârstă de 59 de ani al Tinei Turner, a murit după ce s-a împuşcat, potrivit The Hollywood Reporter.

El a fost găsit în reşedinţa sa din Studio City, în apropiere de Los Angeles. Poliţia a raportat moartea lui drept sinucidere, iar rezultatele autopsiei sunt aşteptate pentru a se stabili cu exactitate ce a produs decesul bărbatului.

Craig Raymond Turner, agent imobiliar în San Fernando Valley şi membru al National Organization of Realtors şi California Association of Realtors, era fiul Tinei Turner cu saxofonistul Raymond Hill.

O căsnicie de coșmar

Relația Tinei și a soțului său, Ike Turner s-a degradat la scurt timp după căsătorie ca urmarea a dependenței acestuia de droguri. El obișnuia să o bată cu bestialitate ori de câte ori aceasta îl amenința că îl va părăsi. Potrivit zvonurilor, într-o criză de nervi, el a luat un calapod de pantof și a lovit-o în cap, apoi a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el.

În timpul altei altercații a lovit-o până când i-a distrus piramida nazală, iar Tina a fost nevoită să recurgă la o rinoplastie.

În cele din urmă, artistă a divorțat de monstrul cu care a fost căsătorită în anul 1976, după ce a primit o bătaie soră cu moartea. A reușit cu greu să lase trecutul negru în spate, iar în anul 2013 s-a căsătorit cu bărbatul care îi este di astăzi alături, producătorul muzical Erwin Bach.

Carieră Tina Turner

La 34 de ani, Tina primește un rol în filmul ”Tommy”, un film muzical rock după un scenariu scris de trupa The Who. Deși rolul nu este important, personajul ”Acid Queen” îi aduce o nouă prietenă, în persoana actriței Ann-Margaret.

Trei showuri la Hotel Ritz au fost suficiente pentru a fi remarcată de Rod Stewart, care o invită să cânte alături de el piesa ”Hot Legs”. Tina Turner era relansată. Nu mai era doar un star al anilor ’60, ci și unul al anilor ’80.

Apoi cântă în deschiderea celor de la Rolling Stones și alături de Mick Jagger interpretează piesa ”Honky Tonk Woman”.

În decembrie 1983 melodia „Let’s stay together” se afla pe locul 5 in topul britanic. Discul ”Private Dancer” a fost dus la Capitol Records în aprilie 1984.

La vârsta de 44 de ani joacă alături de Mel Gibson în blockbuster-ul ”Mad Max: Beyond The Thunderdome”.

În 1999, la împlinirea vârstei de 60 de ani, Tina e declarată vedeta cu cele mai sexy picioare, devasând-o pe top-modelul Cindy Crawford.

Supranumită “regina muzicii rock’n’roll”, Tina Turner s-a retras din viaţa publică după turneul din 2008-2009, conform click.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns