Timişorenii, invitaţi la pedalat. Traseul este MIRIFIC

Cea de-a doua tură ciclistă bănăţeană din acest an, organizată de „Verde pentru Biciclete”, va avea loc sâmbătă. Locul de întâlnire a bicicliştilor va fi Muzeul Satului Bănăţean, la ora 8, urmând ca o jumătate de oră mai târziu să se dea startul pe traseul: Muzeul Satului – Giarmata Vii – Giarmata – Ianova – Lac acumulare Ianova – Pădure Ianova – Herghelie Herneacova – Bencecu de Sus – Giarmata – Giarmata VII – Muzeul Satului.

De la Maastricht la… Timişoara, cu André Rieu – VIDEO

Lungimea traseului este de aproximativ 72 de kilometri, iar durata de parcurgere, de circa opt ore. În timpul turului, se vor efectua popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Carnagiu pe șosea: trei morți și patru răniți

Va fi un circuit cu grad de dificultate mediu spre avansat. Organizatorii recomandă participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună. Traseul este unul accesibil doar bicicletelor de tip cross-country și mountainbike corespunzător echipate, participanţii fiind sfătuiţi să poarte căşti de protectie şi/sau veste reflectorizante.

Se întâmplă în ROMÂNIA! Imagini ȘOCANTE cu tineri răpiți, violați și obligați să muncească precum sclavii

De asemenea, organizatorii roagă toţi bicicliştii să aibă la ei în mod obligatoriu camere de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Timişorenii, invitaţi la pedalat. Traseul este MIRIFIC

Lasă un răspuns