Timişoreni la „Stelele rock-ului românesc” – VIDEO

Trupa timişoreană Negură Bunget este una dintre cele mai cunoscute formații româneaşti de muzică rock la nivel internațional. Stilul inconfundabil, care a înglobat de-a lungul timpului influențele folclorului arhaic, precum și folosirea unor instrumente mai rar întâlnite în muzica rock au condus la formarea unui univers muzical complex, mistic, unic în România.

Albumul „OM”, lansat în anul 2006, a ocupat al locul al II-lea, în topul anual al revistei Terrorrizer Magazine, iar cel intitulat „Tău” a fost lansat în anul 2015 și face parte dintr-o viitoare trilogie, „Transilvanian Trilogy.”

Negură Bunget participă la cea de-a doua ediție a „Stelelor rock-ului românesc” pentru a oferi un show special, așteptat cu nerăbdare de rockerii români. Festivalul va avea loc pe scena Arenelor Române, pe 16 aprilie.

Vor mai participa: Trooper, Bucovina, Altar, Luna Amară și Truda. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru și îl va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formației Phoenix.

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns