Timişoreanul Virgil Ianţu revine la marea sa dragoste

Timişoreanul Virgil Ianţu revine la marea sa dragoste, televiziunea, după o pauză de aproape trei ani, timp în care şi-a îndreptat atenţia către muzică şi proiectului său de suflet, emisiunea online „Copiii spun”.

„În ultimii ani am fost întrebat de foarte mulţi dintre voi de ce nu revin la TV sau când o voi face. Gândurile şi vorbele voastre calde m-au pus la rându-mi pe gânduri… Îmi doresc o revenire în televiziune, dar nu cu orice preţ. Am crezut întotdeauna că publicul românesc merită emisiuni de calitate. Şi mai cred că măcar unii dintre noi suntem obligaţi să-i oferim ceea ce merită. Aşa că iată şi vestea: a venit vremea să mă întorc. Îmi era dor. Şi abia aştept să încep filmările!”, a scris Virgil pe pagina sa de Facebook.

Virgil Ianţu, pe numele real Virgil Gătăianţu, s-a născut în 20 februarie 1971, la Timişoara. Virgil a crescut într-o familie modestă, având un frate, Florin Gătăianţu. Acesta îşi aminteşte cu bucurie clipele copilăriei, precizând că după ce a absolvit Liceul de Muzică din Timişoara, a dorit să renunţe la cursurile de vioară, pentru Corul Madrigal, în acea perioadă dirijor fiind regretatul Marin Constantin.

„Eram cu mama, am amintirea asta foarte bine întipărită în mintea mea, (aveam 5 ani), la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu”. Era un profesor de pian, care dădea tonul, trebuia să îl recunoşti cu vocea ta. Când să ne pregătim să plecăm, m-a felicitat şi, exact în acel moment, profesoara i-a propus mamei mele să aplic la cursurile teoretice pentru preşcolari, profesoara insistând, de asemenea, să mă înveţe vioară, cu condiţia să mă înscriu la clasa ei. Acesta a fost doar începutul, am muncit mult, şi am intrat la Corul Madrigal, trebuia să plătesc 70.000 lei, echivalentul unei Dacia, în vremea aceea. „Este greu de explicat nivelul la care se lucra atunci, foarte profesional, câtă rigoare şi frumuseţe…”, îşi aminteşte Virgil Ianţu.

Ulterior, Virgil a devenit prezentatorul multor emisiuni de pe postul român de televiziune Prima TV precum: „Vrei să fii miliardar?”, „Copiii spun lucruri trăsnite” şi „Te crezi mai deştept?”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Timişoreanul Virgil Ianţu revine la marea sa dragoste

Lasă un răspuns