Timişoreanul Florin Călinescu, bătut de Cosmin Olăroiu? Cum comentează actorul dezvăluirile lui Gigi Becali

Gigi Becali a stârnit valuri când a declarat: „Cum adică să se ia campionatul pe bani? Dacă era pe bani, îl luam eu. Cred că Florin Călinescu e tralala. Cine e Călinescu asta? Când l-a bătut Oli, era mieluşel”.

Actorul timişorean Florin Călinescu, actualul jurat de la „Românii au talent”, a comentat afirmaţia lui Becali pentru ziarulring.ro:

„A fost Gigi Becali de faţă la întâmplarea asta? Nu ştiu despre ce vorbiţi. Eu cred că este o fantezie de-a lui Gigi Becali. Nu-mi aduc aminte să fi luat masa cu Gigi Becali vreodată. Iar dacă Gigi Becali n-a fost de faţă, nu cred că puteţi da crezare acestei poveşti. Să ne rugăm pentru sănătatea lui şi pentru pioşenia lui.

Atât vreau să spun. Eu sunt prieten şi cu Mircea Sandu, şi cu Gino Iorgulescu, şi cu Olăroiu. Nu-mi aduc aminte despre aşa ceva. Poate ne-om fi certat pe vreo formulă de echipă, ştii cum e la un şpriţ.

Dar când povesteşti ceva, în primul rând trebuie să fii de faţă. Parcă îmi aduc aminte ceva, dar cred că e o întâmplare de acum vreo 10 ani şi parcă era de Crăciun. Acum nu e un secret că mai bem o ţuică de Crăciun. E ca în bancul ăla: nu i s-a dat o Volgă, i s-a luat o bicicletă.

Eu ştiu ce o fi ajuns la urechile lui Gigi? Şi domnului Gigi Becali, care nu cred că a fost de faţă la mesele la care eu particip, îi doresc multă sănătate, minte şi înţelepciune”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns