Timişoreanul Dan Negru își ține copiii departe de showbiz

Timişoreanul Dan Negru e cunoscut ca fiind extrem de discret când vine vorba de familia lui. Vorbește rar despre partenera de viață, Codruța, și despre cei doi copii ai lor.

Prezentatorul ne-a explicat de ce a luat decizia de a-și ține juniorii departe de showbiz, deși el trăiește din televiziune – e de aproape 20 de ani la Antena 1, televiziune care aniversează săptămâna viitoare 25 de ani.

CITEŞTE ŞI: Avertismentul unui oficial BNR: „Este posibilă o nouă criză economică”

Dan Negru e căsătorit cu Codruța de mai bine de 12 ani și au împreună doi copii, Daria, de 8 ani și Bogdan, de 6 ani. Chiar dacă mulți prezentatori TV aleg să-și expună copiii, nu este și cazul vedetei de la Antena 1. Daria și Bogdan nu știu cât este de cunoscut tatăl lor!

Decizia de a-i ține pe cei mici departe de lumea mondenă nu a venit din egoism, ci a fost urmarea firească a faptului că nici lui Negru nu-i place să se expună pe la diverse evenimente sau să facă turul emisiunilor.

„Eu sunt doar un host (gazdă – n.r.). Stau departe. Îmi țin copiii departe. Nu mi-am dus copiii niciodată la vreo emisiune de televiziune. Doar o dată i-am dus la Revelion”, ne-a povestit moderatorul TV, completând că singurele emisiuni în care cei mici îl văd pe tatăl lor sunt cele pe care acesta le prezintă.

„Tati, dar cutare nu e prietenul tău? Nu fost ieri la noi? Că e la televizor”

Și ca să fie treaba… treabă, Negru nu-și ține copiii în ceață doar în privința celebrității lui, ci și a notorietății amicilor săi.

CITEŞTE ŞI: Minivacanţa de 1 Decembrie. Câte zile libere au românii până la sfârşitul anului

Fiindcă, învârtindu-se în televiziune, și-a făcut mulți prieteni la fel de cunoscuți ca el. Ei bine, aceștia merg la el în vizită, iar Daria și Bogdan rămân uluiți, apoi, când îi văd pe micul ecran!

„Am prieteni cunoscuți, care vin la noi acasă și pe care copiii mei nu-i cunosc de la televizor.

Din când în când, îmi spun: «Tati, dar cutare nu e prietenul tău? Nu fost ieri la noi? Că e la televizor».

Repet: încerc să-mi țin familia departe de tot ce înseamnă lumea asta”, ne-a mai spus Negru, scrie libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns