Timişoreanca Sandra Bachici este gravidă. Adrian Mutu va fi tată pentru a patru oară

Vești bune pentru Adrian Mutu. Chiar dacă în ultimul timp lucrurile în carieră nu au stat chiar așa cum el își dorea, în viața personală însă îi merge cum nu se poate mai bine.

Se pare că fostul atacant al Naționalei va avea un copil cu soția sa Sandra.

Chiar dacă medicii nu au confirmat încă, se pare că cele două teste de sarcină pe care Sandra le-a făcut au ieșit pozitive.

Adrian Mutu a vorbit pentru Click și spune că nu se știe sigur dacă au un copil pe drum, însă ce este cert, amândoi își doresc la fel de mult acest lucru. Dacă va fi adevărat, aceasta ar urma să nască la primăvară.

”Zilele trecute, Sandra a făcut două teste de sarcină şi au fost pozitive. Deocamdată, nu vrem să ne grăbim şi să spunem că vom fi părinţi, decât după ce Sandra va face şi analizele necesare care să confirme sută la sută acest lucru. Eu îmi doresc foarte tare un băieţel, să echilibrez situaţia, iar Sandra e în asentimentul meu. Ar fi o veste foarte bună pentru că noi ne dorim de ceva vreme un copilaş. Şi nu doar pe noi ne-ar bucura acest lucru, cât şi pe familiile noastre. Atât părinţii mei, cât şi ai Sandrei, abia aşteaptă un nepoţel sau o nepoată”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu mai are trei copii din căsătoriile anterioare. Un băiat cu Alexandra Dinu, Mario, și două fete cu Consuelo, Adriana și Maya.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Timişoreanca Sandra Bachici este gravidă. Adrian Mutu va fi tată pentru a patru oară

  1. Asta face copii pe banda rulanta si nici unul dintre copii nu au dragoste de tata.De asta are nevoie un copil zi de zi,nu de 4 frati,cu 4 mame.Un idiot Mutu asta!

Lasă un răspuns