Timișoreanca măritată cu deținătorul Statuii Libertății, într-o vacanță de vis

Iasmina Milutinovici, românca măritată cu Bradford Hill, cel care deţine Statuia Libertăţii din New York, a născut de curând și pare că și-a revenit pe deplin după sarcină, transmite stirilekanald.ro.

Zâmbitoare din cale afară, timișoreanca ce a reușit să pună mâna pe unul dintre cei mai bogați americani, a născut în urmă cu mai puțin de trei luni, iar acum, drept cadou, a primit o vacanță de vis în Insula Aruba, locul în care, acum doi ani, a fost cerută în căsătorie.

Cei doi și-au luat și băiețelul cu ei.

CITEȘTE ȘI: Mare rugă într-o localitate din apropierea Timișoarei

De altfel, contul ei de socializare este, acum, plin de imagini cu micuțul și cu ea pe plajele feerice ale insulei, zâmbind de fiecare dată când îl avea în brațe pe băiețelul pe care l-a născut.

Cu toate acestea, se pare că Iasmina și-a găsit și timpul necesar pentru ședințe foto incendiare.

Astfel, profitând de lumina apusului, Iasmina a luat pe ea două dintre cele mai sexy costume de baie pe care le avea în garderobă și s-a lăsat pozată la malul Mării Caraibelor.

Iar rezultatul dovedește, fără putință de tăgadă, că timișoreanca măritată cu multimilionarul american și-a revenit pe deplin după sarcina, Iasmina afișând forme de fotomodel. Iasmina Milutinovici (27 de ani) a avut o nuntă care a impresionat vedetele din uriaşa metropolă americană.

Povestea lor este, cu adevărat, fabuloasă.

Iar asta pentru că Iasmina, după ce a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din Timişoara, le-a cerut părinţilor, personaje celebre din politica oraşului de pe Bega, să fie lăsată să meargă în Statele Unite, în ţară tuturor posibilităţilor, loc în care l-a cunoscut pe milionar.

Înainte de a se căsători, Iasmina a organizat o petrecere a burlacitelor în Las Vegas, chemându-şi alături și prietene din România.

Iar petrecerea a ţinut o săptămână în Las Vegas, la unul dintre resorturile ultraluxoase de acolo, loc în care nu şi-a refuzat absolut nimic.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns