Timișoreanca Lavinia Pîrva, declarație surprinzătoare: „Nu e cu nervi, ne despărțim!” Ce s-a întâmplat

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior se mai ciondănesc, dar de fiecare data reușesc să treacă peste problem. Supărarea nu durează decât câteva minute.

Soția artistului a dezvăluit ce se întâmplă atunci când se contrazic și cum situația revine normal.

„Să ştii că suntem foarte asemănători. Ne potrivim în toate.

Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte”, a afirmat Lavinia.

S-au căsătorit în secret

După o relație de şase ani cu Lavinia Pîrva (32 de ani), Ștefan Bănică Junior a considerat că e timpul s-o oficializeze.

CITEȘTE ȘI Scandal sexual la Liceul de Artă! Directoarea este acuzată că a întreținut relații intime cu un elev. Fotografiile indecente cu cei doi au ajuns pe internet

A făcut-o în secret, la Balcic, Bulgaria. Bănică şi-a dorit discreţie maximă, astfel că după cununia civilă el şi-a invitat câţiva prieteni în stațiunea Balcic.

Pretextul a fost că-şi serbează ziua de naştere în avans. Invitații au aflat abia acolo despre ce era, de fapt, vorba.

CITEȘTE ȘI: Se întorc nemţii într-o comună timișeană

”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri.

Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic.

CITEȘTE ȘI: Momentul şocant în care băieţelul de 10 ani se prăbuşeşte de la 8 metri înălţime, după ce se rupe tiroliana, într-un parc din Craiova (Video)

Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a dezvăluit unul dintre invitați, pentru Click.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns