Timișoreanca Lavinia Pîrva, cu burtica de gravidă la înaintare! Soția lui Ștefan Bănică a pozat sexy, în al doilea trimestru de sarcină

Lavinia Pîrva este în culmea fericirii! De când a aflat că este însărcinată, soția lui Ștefan Bănică se bucură intens de orice moment petrecut cu superba burtică de graviduță și nu mai contenește cu fotografiile.

Lavinia Pîrva a postat pe contul ei de Instagram o fotografie super sexy! Deși aflată în al doilea trimestru de sarcină, soția lui Ștefan Bănică s-a pozat într-o ipostază super hot! Lavinia a îmbrăcat un compleu alb, format dintr-un sacou și o pereche de pantaloni, iar pe sub sacou a purtat un sutien.

Cu burtica de gravidă la înaintare, Lavinia Pîrva și-a bucurat fanii cu această ipostază, iar aceștia i-au transmis numai gânduri bune și cuvinte de laudă.

Lavinia Pîrva are mereu mare grijă de ea, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Soția lui Ștefan Bănică Jr., care va deveni mamă la începutul verii, are câteva secrete de frumusețe, pe care le-a împărtășit acum ceva vreme.

„Mă abțin de la mâncare, încerc să nu mai mănânc seara, iar dacă e cazul să slăbesc mai multe kilograme, țin dietă, in special cea disociată. Dacă mai am timp să merg și la sală, atunci rezultatul este cel așteptat”, spunea Lavinia Pîrva, la vremea respectivă, scrie spynews.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns