Timișoreanca Lavinia Pîrva a născut! Mesajul emoţionant al lui Ştefan Bănică

Lavinia Pîrva a născut. Ştefan Bănică a publicat un mesaj emoţionant pe pagina lui.

Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima dată. Cel care a dat veste este soţul ei, Ştefan Bănică Jr., care a publicat un mesaj emoţionant pe pagina lui. Băieţelul a primit numele Alexandru.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase”, a scris Ştefan Bănică.

Lavinia Pîrva s-a fotografiat recent într-o ipostază haioasă, extrem de frumoasă şi, spune ea, peste câţiva ani, bebeluşul se va amuza copios de aceste imagini.

„Cucu – cucu… mai e cineva la lucru? Eu sunt fericită să parcurg din puținul ce a mai rămas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat!

Între timp mă ocup serios să umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămâne o amintire haioasă!!! Cineva se va amuză copios peste câțiva ani văzându-și mămică în postura Mamei Bamse!#🐻🐻🐻”, a scris Lavinia Pîrva, pe contul personal de Instagram, scrie spynews.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns