Timișoreanca Lavinia Pârva și Andreea Marin au renunțat la machiaj. Ce mai au în comun cele două…

Vedetele se cam feresc să se pozeze așa cum le-a lăsat ”Mama Natură”, având în vedere că fardurile înfrumusețează orice chip, însă unele sunt de-a dreptul curajoase.

CITEȘTE ȘI: Cel mai scump teren agricol din România s-a vândut în vestul țării

Deunăzi, Andreea Marin (43 de ani), fosta soție a lui Ștefan Bănică , și-a postat pe contul de Facebook câteva fotografii de la sala de sport, unde apare fără ruj, rimel, dematograf ori fond de ten.

Fanii au lăudat-o, menționând că fără machiaj are chipul unei adolescente.

CITEȘTE ȘI. O fetiță de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital din cauza unui trend viral! Mare grijă, i se poate întâmpla și copilului tău. Video

La scurt timp, și Lavinia Pârva (33 de ani) și-a ”plantat” pe Internet o poză cu ea demachiată. Și în cazul cântăreței, admiratorii i-au apreciat postarea.

CITEȘTE ȘI: Doi bărbaţi au încercat să vândă un pui de leu la un ştrand din Timișoara

Dar cele două rivale par a fi într-o permanentă competiție, conturile lor sociale fiind pline de poze de la salonul de înfrumusețare, sala de sport sau din propria grădină, pe care, surpriză!, și le-au aranjat aproape identic.

Andreea nu va putea trece niciodată peste faptul că Lavinia se vedea pe furiș cu Ștefan, în apartamentul lui, cu multă vreme înainte ca ea să divorțeze de șarmantul solist, scrie click.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns